goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb fijn gelest. Ik werd altijd goed geholpen aan de telefoon door Ria. Verder was er goede informatie. De praktijklessen zijn alleen wel heel erg saai. Hier zouden jullie eens naar kunnen kijken. Ik heb veel plezier gehad in lessen bij Herman en Cristian! Wat mij wel opviel wanneer ik op het kantoor van Bruinsma was is dat de werkdrup op dit moment erg hoog is volgens mij. Dit was te merken aan de sfeer die er hing tussen de collega\'s onderling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede opleiding, instructeur zag snel waar voor mij het probleem zat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met vriendelijk mensen en goed materieel!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke tijd gehad met me frank die me les gaf op de vrachtwagen \r\nTop kerel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend contact met de binnendienst voor het maken van afspraken, servicegericht en klantvriendelijk. Instructeurs zijn vriendelijk en geven een duidelijke instructie,professioneel, ervaren, geduldig en nemen de tijd om wat goed uit te leggen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer geslaagde zomer besteding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke mensen met passie voor motorrijden! Heb de lessen als nuttig en leuk ervaren. Uiteindelijk in 1 keer geslaagd voor beide examens :)\r\nSpeciaal compliment aan Johan voor zijn les.\r\nIk vond 6 uur achter elkaar lessen wel veel. Had liever 4 uur als maximale lestijd gehad.\r\nBedankt voor jullie inzet: ik vond het leuk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bruinsma is een prettige rijschool. Alle aspecten (intake, rijlessen, theoriecursus) van de rijopleiding waren meer dan uitstekend. Dat blijkt ook wel, geen fouten op het theorie-examen (m.u.v. gevaarherkenning)dus dat in één keer behaald en ook het praktijkexamen in één keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet allen johan en bas waren erg vriendelijk en geduldig... Ook barry en frank waren erg professioneel en service gericht.\r\n\r\nBedankt\r\n\r\nDe app, smsjes, en emailtjes waren erg prettig om mee te werken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima begeleiding en goede service. Goede prijs-kwaliteitverhouding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Strakke planning, professionele aanpak. Fijn oefenterrein. Wel les gehad van veel verschillende leraren (3). Vond Bas en Johan stuk beter dan Tico.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht