goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel auto- als motorrijbewijs gehaald hier. Leuke instructeurs, duidelijk in het lesgeven. De prijs is volgens mij ook best redelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring gehad met veel lol en plezier, maar alles natuurlijk zeer bekwaam en serieus. Fijne mensen allemaal. Vooral dank aan Frank (fixer), Bas (drill master), Johan (hopelijk geen natte voeten meer met omgeruilde bmw laarzen), Barry (bad lame jokes :-) ) en niet te vergeten Tico (zie je op beurzen)! Top gasten. \r\n\r\nPs Angelique sterkte met hersenschudding en succes met de voortgang en snelle jelles. :-)\r\n\r\nGroeten,\r\nJan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede ervaringen met de motoropleidingen bij Bruinsma. Je krijgt goede begeleiding en de instructeurs zijn erg betrokken. Ze helpen je er doorheen, ook als een les ff niet lekker loopt en ze geven je vertrouwen in je kunnen. Daardoor voelde het ook echt goed toen ik mijn rijbewijs haalde en durfde ik alleen de weg op.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben ontzettend tevreden over mijn rijopleiding bij Bruinsma. Mijn instructeur, Ronald, is absoluut aan te raden. Hij beantwoord graag al je vragen, legt alles rustig uit en is duidelijk over \'waarom\' je iets doet. Daarnaast was het ook altijd erg gezellig!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over de hele linie was het prima, hoewel een tikje prijzig. Ik vond het jammer dat er niets(leek te zijn) gedaan met de psychologische leertest die ik op dag 1 kreeg. Mogelijk had het beter geklikt met instructeur 1 als er beter was ingespeeld op mijn leerstijl. Al is dat koffiedik kijken, ik was ook niet de ideale leerling (wat ouder en geen voorliefde voor rijden)

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het enige punt is dat ik en mijn broer oude theorie boeken hebben gekregen. \r\nDit is gebleken tijdens een theorie les van mijn broer. Dit is ook medegedeelt door de instructeur!\r\n Wellicht had hij zijn theorie dan minder vaak over hoeven doen als de boeken niet ouder waren dan de gene die in de les werd gebruikt. Hij miste een aantal pagina\'s?!?!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aanvraag voor een C1 Rijbewijs verliep erg vlot.\r\nBij het inschrijven kreeg ik meeteen de nodige informatie om alvast met de studie te beginnen. Jammer genoeg zat tussen het slagen voor theorie en het praktijk examen 7 weken wachttijd.\r\nIk heb met plezier met jullie samengewerkt.\r\n

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had er in eerste instantie niet veel vertrouwen in, omdat het zo\'n groot (commercieel) bedrijf is. Maar vond het vanaf de try the bike heel prettig. Fijn dat je op het terrein bijzondere verrichtingen ook meteen examen doet. Vertrouwd. Lessen vond ik ook erg goed. Goede, kwalitatieve instructeurs, vriendelijk personeel, persoonlijk.\r\n\r\nEén minpuntje: kleding was bijna allemaal kapot (ritsen) en ze stonken. Hier zou best wel in geinvesteerd mogen worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goed op een paar kleine puntjes na. Bij het afsluiten van de compact opleiding werd mij verteld dat ik één instructeur met één dezelfde auto zou krijgen. Vervolgens werd ik halverwege bij Jan ingedeeld ivm een vakantie van Kees. Opzich begrijpelijk omdat mijn opleiding anders alleen maar langer zou duren, maar het feit dat ik ook een andere auto kreeg, en dat ik hierover niet ben geïnformeerd (door de rijschool, Kees vertelde het voor zijn vakantie wel) vond ik een beetje raar. Denk dat het beter gecommuniceerd kan worden naar de leerling als je in eerste instantie zegt dat alle lessen in dezelfde auto worden gegeven. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen, voor de rest ben ik blij dat ik bij Bruinsma mijn lessen heb gevolgd. Voelde me op mijn gemak bij Kees in de auto, wat mij rijvaardigheden alleen maar ten goede is gekomen. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met ontzettend veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald.\r\nDe instructeurs zijn professioneel maar je kan er ook mee lachen.\r\nDoordat mijn lessen van 4 uur dicht bij elkaar lagen raak je volledig in het motorrijden.\r\nDat maakt het examen een stuk makkelijker.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig bedrijf met een uitstekende service en fijne medewerkers. Ik heb recent mijn motorrijbewijs behaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We willen Herman Tuls heel erg bedanken voor zijn deskundigheid een duidelijke uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke werknemers, deskundig, enthousiast.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen. Vriendelijk, meedenkend en zeer flexibel. Zeer tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer vriendelijke en kundige begeleiding. zowel op de weg als in de organisatie (planning). ik heb met meer dan twee instructeurs gehad, vandaar dat ik fictieve namen genoemd heb. de score geldt voor allen. ik vind rijlessen duur. vandaar het lagere cijfer. dit geldt overigens voor de hele branche en heeft niets met deze rijschool te maken.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht