perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Bruinsma is zeer positief.\r\nVriendelijke mensen die vooral ook meedenken.\r\nEn vooral een gevoel voor humor maakt het bij Bruinsma goed.\r\n\r\nZodra ik weer wat spaar centjes heb, zal ik mijn E rijbewijs ook gaan halen bij Bruinsma.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het grotendeels aan instructeur Ron van de Kooy te danken dat ik in 1 keer ben geslaagd. Zijn geduld, opmerkingen en opzet van de lessen waren hierbij doorslaggevend. Erg prettige instructeur, zonder hem was het niet gelukt.\r\n\r\nWaar ik niet over te spreken ben zijn de lessen in de simulator. Er zitten bugs in het systeem, waardoor er uit het niets scooters/busjes op de weg kwamen en je niet meer kon remmen. Dat resulteerde dan in een laag cijfer. Verder was de beheerder van de simulators geregeld afwezig. Ik heb twee keer een kwartier moeten wachten om verder te kunnen, omdat hij onvindbaar was. Zonde van het geld. De simulatorlessen zal ik niemand aanraden, in tegenstelling tot mijn rij-instructeur.\r\nHet cijfer dat ik voor prijs/kwaliteit geef, komt daardoor op een 7. Ik geef een onvoldoende voor de simulatorlessen en een ruime voldoende voor de instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk mijn rijbewijs! Dit was mijn 3e rijschool. Dankzij mijn geduldige instructeur is het eindelijk gelukt. Ik ben zeer tevreden over alle contact die ik met de rijschool heb gehad, maar uiteraard vooral erg te spreken over Ronald. \r\nAllemaal bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de medewerkers als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren. Het is een groot bedrijf, maar toch ook persoonlijk. Dat vond ik prettig. De site, het praktijkboek en de brieven met informatie die ik ontving vond ik duidelijk en overzichtelijk. Dus al met al een goede ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima indruk! Alles was goed geregeld spullen hadden ze in orde en wanneer je wijzigingen had was geen enkel probleem en loste ze het op. Goede instructeurs die duidelijke uitleg gaven en vooral eerlijk waren, top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijinstructeur Kees Wouters was 1 van de beste die je kan hebben! Zodra je bij hem in de auto stapt voel je gewoon dat je alle aandacht krijgt om samen het doel te bereiken..het roze papiertje! Daarnaast is kees ook een rij instructeur die luistert naar je mening en hoe je prive in het leven staat.\r\n\r\nKees is de held van Bruinsma

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Af en toe werd het uur niet volgemaakt. Door bepaalde instructeurs (niet mijn vaste) niet op tijd gekomen en de tijd werd ook niet gecompenseerd. \r\nEr is mij in het begin niet verteld dat er ook een pauze voor leerling en instructeur bij zit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rij opleiding. Had zelf toch liever 6 extra rijlessen gehad i.p.v. de praktijkbegeleiding lessen. Eenmaal in de auto was ik deze lessen al weer vergeten. Prettiger om deze verkeerssituaties in de praktijk te ervaren en te herhalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk behandeld, werd met je meegedacht ook bij het inplannen. De simulatorlessen heb ik als prettig ervaren en als een goede voorbereiding op de praktijk. Tenslotte was ik erg blij met mijn instructeur Friso van der Molen; altijd vriendelijk, geduldig en een leuk gezelschap om naast je te hebben in de auto.Hij kon mijn behoeften goed inschatten (namelijk wat slomer bij de basis om de auto goed onder controle te krijgen, maar daarna snellere ontwikkeling) en het is dan ook mede dankzij hem dat ik het in een keer gehaald heb

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en leerzaam bedrijf waar menig rijschool nog veel van kan leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had het goud-pakket genomen en ben daar erg tevreden over. Qua service heb ik een wat lager cijfer gegeven omdat ik na 3 lessen ineens van instructeur werd gewisseld en er toen lessen uitvielen en wisselende instructeurs had voor ik bij mijn vaste instructrice kwam en zodoende ook niet goed voorbereid was op mijn TTT. Maar daarna was ik erg tevreden. Enig ander puntje was dat de instructeur bij de simulator (Rinus) soms tegen me uitviel als ik iets niet goed deed (dat is wrs gewoon zijn lesstijl, maar daar vond ik wel echt heel vervelend).

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een fijne dag en voelde me zelfverzekerd op een scooter na deze dag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi Bedrijf goede instructeurs en in overleg met de planning is er veel mogelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige samenwerking, al duurde het wel lang voordat ik kon beginnen met lessen. Dit is helaas bij de intake niet direct aangegeven. Lessen waren leerzaam en uiterst prettig.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf. Overleggen goed hoe je het wilt. Soms bellen ze wel wat te vaak, dit zou beter kunnen in overleg. Goede rijdinstructies gekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed! Er wordt veel tijd gestoken in het kiezen van de juiste instructeur voor iemand en dat levert ook wat op. Ik had precies de goede instructeur toegewezen gekregen die goed kon inschatten hoe snel we door het leerproces heen konden. Ik was altijd heel onzeker over het halen van mijn rijbewijs, maar met wat werk en hele goede hulp van Michael is het ons toch in slechts wat meer dan 30 uur gelukt! Bruinsma biedt een fijne verkeersopleiding waarin je goed begeleid wordt door het hele proces. Je kan altijd met al je vragen terecht door even te bellen of langs te gaan en wordt meteen geholpen door heel vriendelijk personeel.\r\nÉén opmerking is dat de praktijkbegeleidingslessen naar mijn mening wat lang (altijd 2 uur) duren voor de informatie die er gegeven wordt. Ik vind het wel goed dat jullie ze verplicht stellen als je examengarantie wilt, want de lessen zijn uiteindelijk wel nuttig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het top. De praktijklessen waren erg duidelijk, ik kreeg goede tips en heb echt het gevoel dat ik er helemaal klaar voor ben om de weg op te gaan op mijn scooter.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het prettig en heb in een korte tijd veel geleerd.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht