• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen. Goede planning, goede lessen, praktijkbegeleidingslessen waren een goede aanvulling op de rijlessen en mijn rijexamen in 1 keer gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mee-denkende groep mensen. Rijbewijs C mogen halen dankzij hun geweldige hulp.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dertig jaar geleden mijn BE rijbewijs bij jullie gehaald en nu wederom een prima ervaring bij het halen van het D-rijbewijs.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een ontzettend leuke ervaring. Ik heb veel geleerd en veel lol gehad. Mijn instructeur had geduld met mij en ik ben blij dat ik hem had als instructeur. De informatie was ontzettend goed, ik heb heel veel mail gehad met goede informatie. Bruinsma belde mij ook vaak om data te achterhalen of voor het inplannen van examens of rijlessen. Heel fijn. Al met al een goede ervaring, ik heb veel geleerd en mede dankzij Bruinsma in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring gehad met bruinsma. Door het mee denken en flexibel plannen heb ik in 3 maanden mijn theorie en rijbewijs C en E gehaald.\r\n\r\nKort om top bedrijf!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring.\r\nBruinsma is deskundig, stelt genoeg materiaal tot de beschikking en is flexibel betreft het plannen van lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service van telefonisten\r\nInstructeur altijd stipt op tijd\r\nPlezierige instructeur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Bruinsma is zeer positief.\r\nVriendelijke mensen die vooral ook meedenken.\r\nEn vooral een gevoel voor humor maakt het bij Bruinsma goed.\r\n\r\nZodra ik weer wat spaar centjes heb, zal ik mijn E rijbewijs ook gaan halen bij Bruinsma.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het grotendeels aan instructeur Ron van de Kooy te danken dat ik in 1 keer ben geslaagd. Zijn geduld, opmerkingen en opzet van de lessen waren hierbij doorslaggevend. Erg prettige instructeur, zonder hem was het niet gelukt.\r\n\r\nWaar ik niet over te spreken ben zijn de lessen in de simulator. Er zitten bugs in het systeem, waardoor er uit het niets scooters/busjes op de weg kwamen en je niet meer kon remmen. Dat resulteerde dan in een laag cijfer. Verder was de beheerder van de simulators geregeld afwezig. Ik heb twee keer een kwartier moeten wachten om verder te kunnen, omdat hij onvindbaar was. Zonde van het geld. De simulatorlessen zal ik niemand aanraden, in tegenstelling tot mijn rij-instructeur.\r\nHet cijfer dat ik voor prijs/kwaliteit geef, komt daardoor op een 7. Ik geef een onvoldoende voor de simulatorlessen en een ruime voldoende voor de instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk mijn rijbewijs! Dit was mijn 3e rijschool. Dankzij mijn geduldige instructeur is het eindelijk gelukt. Ik ben zeer tevreden over alle contact die ik met de rijschool heb gehad, maar uiteraard vooral erg te spreken over Ronald. \r\nAllemaal bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de medewerkers als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren. Het is een groot bedrijf, maar toch ook persoonlijk. Dat vond ik prettig. De site, het praktijkboek en de brieven met informatie die ik ontving vond ik duidelijk en overzichtelijk. Dus al met al een goede ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima indruk! Alles was goed geregeld spullen hadden ze in orde en wanneer je wijzigingen had was geen enkel probleem en loste ze het op. Goede instructeurs die duidelijke uitleg gaven en vooral eerlijk waren, top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijinstructeur Kees Wouters was 1 van de beste die je kan hebben! Zodra je bij hem in de auto stapt voel je gewoon dat je alle aandacht krijgt om samen het doel te bereiken..het roze papiertje! Daarnaast is kees ook een rij instructeur die luistert naar je mening en hoe je prive in het leven staat.\r\n\r\nKees is de held van Bruinsma

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Af en toe werd het uur niet volgemaakt. Door bepaalde instructeurs (niet mijn vaste) niet op tijd gekomen en de tijd werd ook niet gecompenseerd. \r\nEr is mij in het begin niet verteld dat er ook een pauze voor leerling en instructeur bij zit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rij opleiding. Had zelf toch liever 6 extra rijlessen gehad i.p.v. de praktijkbegeleiding lessen. Eenmaal in de auto was ik deze lessen al weer vergeten. Prettiger om deze verkeerssituaties in de praktijk te ervaren en te herhalen.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht