voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De tijden van het rijden waren duidelijk aangeven, leuke rijinstructeur, goed en duidelijk praktijkboek, alleen vorderingen op de site werden soms niet goed aangegeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, erg klantvriendelijk. Vooral instructeur Ronald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima op de administratie na dan, wat een zooitje is dat ze werken compleet langs elkaar heen! echt heel slecht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en intensieve training met een prachtig resultaat!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een goed bedrijf. Je kan altijd langs kommen om iets te vragen.\r\nwordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben over het algemeen tevreden. Ik vond alleen de persoonlijkheidstest niet echt adequaat. Vaak is zo\'n test toch niet een goede afspiegeling van de werkelijkheid. Om daarmee nou te beslissen wat voor rij-instructeur bij je past vind ik daarom niet echt handig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke begeleiding, positieve feedback

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, snel, deskundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig. Leuke sfeer. Leuk team met enthousiaste instructeurs.\r\n4 uur lessen achter elkaar vond ik prettig.\r\nBedankt!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste rij instructeur was in ontevreden mee hij was niet op de hoogte van mijn voortgang en eigenlijk helemaal niet met mij bezig, ik vond het vervelend dat alle examens al vast stonden voordat ik met mijn rijles begon. ongeacht of ik er klaar voor was moest ik mijn tussentijdsetoets maken en mijn examen. Ik heb meerdere keren gevraagd of hij dacht dat ik het aan kon omdat ik anders meer lessen wilde maar hij zei we gaat het gewoon proberen. Dit vind ik jammer omdat het averechts werkt en ik liever iets goed doe. Hierna heb ik een andere rijinstructeur genomen die mij wel goed begeleiden en hield. ik denk dat als ik eerder weg was gegaan bij mijn eerste dat ik dan 10 uur eerder had kunnen slagen omdat hij mij bijna niet begeleiden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, goed geregeld, vriendelijk personeel.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht