goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn, vertrouwd, veilig, gezellig, en aangepast op mijn manier van leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een prettige ervaring met Bruinsma gehad. Alles was goed geregeld bij het examen en het inplannen van mijn rijlessen ging erg makkelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen had ik meer verwacht van Bruinsma, er bleek een groot verschil te zijn in de werkwijze van beide instructeurs, de eerste instructeur erg aardig, rustige en gezellige rijlessen gehad. uiteindelijk wel bij de laatste instructeur blijven hangen, deze heeft mij leren autorijden. gaf uitleg en corrigeerde mij wel bij slecht kijkgedrag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in eerste instantie wat opdringerig. Vroeg informatie en kreeg meteen bevestiging van lessen en factuur.Zeer positief was de optie op een herexamen omdat we anders het niet meer konden halen voor de vakantie. Instructeurs verder prima, goed verzorgd tijdens de hele dag les

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren goed en er werd duidelijk uitgelegd, ook daarbuiten was alles goed geregeld.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Instructeur 2 indien van toepassing staat wel als verplicht veld aangegeven, vervelend! En er staat nergens of deze enquête anoniem is, ook jammer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede ervaring gehad met Bruinsma. Hele aardige, gezellige en goede instructeur. Bovendien allemaal klantvriendelijke mensen bij Bruinsma.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief, goede toegankelijkheid via telefoon, email, etc., goede en leuke rij-instructeur, handige mogelijkheden met de app en site.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg persoonlijk contact en regelen alles voor je. Goede rij instructrice gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf heeft alles netjes op orde en heeft een grote klant vriendelijkheid.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en gezellige instructeurs. Best veel lessen gehad, maar bij de eerste keer geslaagd. Belangrijk om ook zelf in de gaten houden of je nog vooruit gaat en eventueel over te stappen naar een andere instructeur. \r\nFacturen zijn wel vaak onduidelijk. Je kunt moeilijk achterhalen wat wel en niet (vooruit) is betaald.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijlessen! Veel geleerd. Jammer van de waardeloze klantenservice! Een keer 3euro administratie kosten extra hebben moeten betalen omdat ik niet voorafgaand aan de rijles heb betaald, logisch, maar niet als je de rekening na de rijles pas voor het eerst ontvangt. Het is maar 3euro, maar ik vind het schandalig, geen rekening sturen en zeggen dat je niet optijd betaald. De manier van omgaan met mensen is waardeloos. Ik zou (zoals in onderstaande vraag) het bedrijf zeker aanbevelen, maar ook vermelden wat ik er heb meegemaakt.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord SUPER

Herculesplein 221 231