perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wilde in korte tijd lessen en examen doen voor C1 rijbewijs. Men heeft alle moeite gedaan dat ik zo snel mogelijk kon afrijden. Eerst was dit 18/9, maar toen er een plekje was op 21/8 heeft men dit voor mij geregeld. Mede door de heel prettige manier van begeleiding door Hans Kerkmeijer ben ik in één keer geslaagd.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als een hamburgerketen. Snelle hap, veel te veel geld en al zeker geen zorg. Ben zonder reden na de eerste keer dat ik zakte over geplaatst naar een andere instructeur (geregeld door de vrouw van deze) De nieuwe (Theo) wist ook van niks en moest mij in een paar lesjes klaarstomen voor de nieuwe examen. Dit ook tot zijn frustratie omdat mijn niveau erg laag was. Door de eerste ben ik zonder goede aanpak opgeleid. Keek en deed meer met Whatsapp dan met mij. En alleen maar praten over voetbal en zijn nieuwe kind. Ik dacht, dit zal wel zo horen omdat het goed gaat. Tot ik een examen kreeg. Tijdens de examen had ik niet eens in de gaten wat ik fout deed. Om de simpele reden dat Danny dit mij nooit geleerd had. Wat je niet weet ken je niet. De tweede instructeur, Theo, heeft in een paar lessen mij meer geleerd dan Danny in al die voorgaande lessen. En een schande dat hij plots verdwijnt zonder uitleg. Nee z\'n vrouw waar hij toch de hele dag mee appt die regelt het voor de haas! En absoluut dat ik meer geld kwijt was door Danny! Een schande van een roddelaar die naast zijn voetbal en kind gepraat niks dan commentaar leverde op de leerlingen die voor instructeur bij Danny in opleiding waren. Hoe kan je dan ooit een opleiding halen als je met zo\'n persoon te maken hebt. Als Bruinsma kwaliteit wilt leveren, dan zouden ze toch echt moeten kijken naar hoe hun instructeurs te werk gaan. Misschien is dit te bespreken tijdens de ruim aan koffiepauzes genomen tijd. Ik was van plan dit te parkeren en verder te gaan zonder hun aandacht te geven, maar nu blijkt hoe dwars het mij nog zit. Ik had de slechte kwaliteit van Bruinsma kunnen weten toen ik met de proefles maar 15 minuten in de auto zat. Misschien krijg je deze slechte hap verkocht aan iemand van 16, maar deze man kijkt met veel walging naar de naam Bruinsma.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke en gezellige sfeer, leerzaam. Veel geleerd en het heel fijn dat je 2 uur en soms 4 uur achter elkaar kan rijden! hier heb ik veel van geleerd.\r\nde instructeurs zelfs hebben me ook allemaal veel geleerd.\r\n\r\n(alleen jammer dat de examinator een verkeerd kruisje heeft gezet tijdens het examen afnemen ;) ) en als ik daarover bel wordt ik zelfs nog super geholpen door Frank. Top! \r\n\r\nNu maar hopen dat het goed aangepast is.\r\n\r\nBedankt voor de hulp en de leuke ervaringen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf A very instructive and responsible driving school!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig! Alles goed geregeld, scherpe planning, fijne motoren en ervaren instructeurs.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bruinsma is een prettige gezellige rijschool. Ik kon er lekker snel aan de slag en de planning verliep snel en prettig.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat ik full time voor de klas sta wilde ik graag in mijn zomervakantie mijn rijbewijs halen en het liefst in 2 weken. Dit is voor me ingepland, ondanks dat ik weinig rek had in beschikbaarheid. Heel fijn. Ook ben ik in 1 keer geslaagd. Ik ben heel blij met de goede lessen die ik heb gehad van Kees Wouters en met de goede service van Bruinsma. Ik zou Bruinsma zeker aanbevelen aan anderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles voor mij goed geregeld,ook bij vragen vrij direct antwoord.petje af.........

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht