Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Als een hamburgerketen. Snelle hap, veel te veel geld en al zeker geen zorg. Ben zonder reden na de eerste keer dat ik zakte over geplaatst naar een andere instructeur (geregeld door de vrouw van deze) De nieuwe (Theo) wist ook van niks en moest mij in een paar lesjes klaarstomen voor de nieuwe examen. Dit ook tot zijn frustratie omdat mijn niveau erg laag was. Door de eerste ben ik zonder goede aanpak opgeleid. Keek en deed meer met Whatsapp dan met mij. En alleen maar praten over voetbal en zijn nieuwe kind. Ik dacht, dit zal wel zo horen omdat het goed gaat. Tot ik een examen kreeg. Tijdens de examen had ik niet eens in de gaten wat ik fout deed. Om de simpele reden dat Danny dit mij nooit geleerd had. Wat je niet weet ken je niet. De tweede instructeur, Theo, heeft in een paar lessen mij meer geleerd dan Danny in al die voorgaande lessen. En een schande dat hij plots verdwijnt zonder uitleg. Nee z\'n vrouw waar hij toch de hele dag mee appt die regelt het voor de haas! En absoluut dat ik meer geld kwijt was door Danny! Een schande van een roddelaar die naast zijn voetbal en kind gepraat niks dan commentaar leverde op de leerlingen die voor instructeur bij Danny in opleiding waren. Hoe kan je dan ooit een opleiding halen als je met zo\'n persoon te maken hebt. Als Bruinsma kwaliteit wilt leveren, dan zouden ze toch echt moeten kijken naar hoe hun instructeurs te werk gaan. Misschien is dit te bespreken tijdens de ruim aan koffiepauzes genomen tijd. Ik was van plan dit te parkeren en verder te gaan zonder hun aandacht te geven, maar nu blijkt hoe dwars het mij nog zit. Ik had de slechte kwaliteit van Bruinsma kunnen weten toen ik met de proefles maar 15 minuten in de auto zat. Misschien krijg je deze slechte hap verkocht aan iemand van 16, maar deze man kijkt met veel walging naar de naam Bruinsma.