goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Bruinsma heb ik met veel plezier auto leren rijden. Ik stap nu vol vertrouwen en met een veilig gevoel in de auto, uiteraard mede dankzij mijn instructeur Mario.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je verwacht, bij zo,n grote rijschool, niet zo,n persoonlijke benadering, het tegendeel is waar, je voelt je er direct thuis.\r\nerg vriendelijke, en telkens dezelfde instructeur, die geen valse beloftes doet,en goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt.prima web site ,makkelijk betalings systeem. Kortom : TOP!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed. Snel lessen in kunnen plannen, goede begeleiding bij de lessen en persoonlijk aandacht. Bij niet slagen wordt er snel een nieuw examen ingepland. Herexamen met verplicht vier uur extra les is wel prijzig. \r\nPrettig les van verschillende instructeurs gehad, zo krijg je van iedereen net andere aandachtspunten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen een prettige ervaring gehad met Bruinsma Rijopleidingen. in korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald. persoonlijk miste ik alleen een stuk \'persoonlijke touch\', naam vergeten, datum van afrijden, wat er wel en niet besproken is... het zijn kleinigheidjes maar dit mag in mijn ogen nog een stukje scherper. eindoordeel: Ruim-Voldoende

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeur. goede uitleg tijdens les. fijn geregeld. een klein minpuntje, tijdens het maken van de afspraak is onvoldoende duidelijk geworden hoe de slagingsgarantie precies werkt, dus dat wil zeggen dat de instructeur kan besluiten om extra lessen voor te schrijven omdat er anders geen slagingsgarantie is. dit is in tijdens de aanmelding bij mij onvoldoende duidelijk overgekomen. dit kan natuurlijk ook aan mij als ontvanger hebben gelegen. verder hebben ze op kantoor alles in werking gesteld om er voor te zorgen dat het geplande examen door gang kon vinden. helemaal goed. Bert Schreuder

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Vakbekwame instructeurs, waardoor ik binnen +/- 2 weken mijn rijbewijs heb gehaald...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf motorrijbewijs gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer aangenaam en gastvrij bedrijf (de koffie staat altijd klaar)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super begeleid naar mijn motorrijbewijs. AVB is erg prettig op eigen terrein, alles staat klaar, gewoon lekker rijden. Bij de lessen AVD ging ik elke keer met een andere instructeur de weg op, wat wel prettig is, omdat ze allemaal op hun eigen manier lesgeven. Van elke instructeur goed les gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Enige waar ik me aan stoorde was het feit dat de instructeurs onderling elkaar gingen bellen via de luidsprekers tijdens de lessen over privé, andere leerlingen en examinatoren. Waardoor ik me niet prettig voelde. Want als ze over andere leerlingen praten doen ze dat dan ook over mij? Privé gespreken, maakte me met sommige gesprekken ongemakkelijk. Over examinatoren, ik Had mijn examen na dat gesprek met die zelfde examinator waar heel slecht over gesproken werd. Waardoor ik nog meer moeite Had met het examen. En dat vind ik niet kunnen. Verder ben ik het niet eens met wat er fout Is gegaan. De examen die niet door ging wegens geen navigatie. Nu was dit probleem bekend en er werd niets aan gedaan ja achteraf wel en daar was ik ook heel blij mee maar het Had voorkomen kunnen worden. Examen 2 zou niet door zijn gegaan als de instructeur niet zijn band mocht verwisselen. Waarvan hij wist dat die niet goed was. Ook dat had eerder kunnen vervangen worden. Voor de rest vond ik alles helemaal geweldig. En mocht ik in de toekomst andere rijbewijs onderdelen willen gaan voldoen kies ik zeker voor jullie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief. Had duidelijker mogen zijn dat er verschillende leerstijlen en instructeurs zijn. Op die manier had ik meteen om de juiste kunnen vragen ipv, maar te kijken wie ik kreeg.\r\n\r\nhoezo zijn velden verplicht waar ik niet mee te maken heb!? hij had geen lesauto!

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht