goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer professionele organisatie. Groot, maar toch persoonlijk en vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Heel klantvriendelijk en deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk, altijd behulpzaam en goed te bereiken. \r\nIk vond alleen de simulatorlessen niet goed. In het begin, als je nieuwe vaardigheden aanleert, moet dit meteen goed gebeuren, omdat je anders slechte gewoontes krijgt.. Zeker omdat de begeleiding niet optimaal is en de situatie niet vergelijkbaar met de realiteit. Achteraf gezien had ik liever minder lang in de simulator gezeten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg goede ervaring! Met bij het hoofdkantoor erg vriendelijke mensen aan de telefoon, die echt bereid zijn om oplossingen te vinden om jou zo spoedig mogelijk het rijbewijs te kunnen laten halen. Jeroen (mijn instructeur) was ook top! Erg vriendelijk, geduldig en enthousiast. Ik wou binnen een maand mijn rijbewijs halen met een snelcursus en dit is gelukt! Dus ik ben helemaal tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf. Goede leermeesters!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel.\r\nErg goed begeleid. En vooral erg veel geleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden met de lessen die ik heb gevolgd bij Bruinsma. Mijn instructeur was professioneel maar ook sociaal. Ik zal mijn vrienden Bruinsma ook zeker aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vond alles goed geregeld. Alle lessen waren d.m.v. de planning duidelijk aangegeven en vond de persoonlijke website erg prettig. Minder vond ik de kwaliteit van de motoren voor de AVB. Ik had het idee dat dit mijn prestaties negatief beïnvloede.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, duidelijk en overzichtelijk. Fijne service, goede instructeur.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Enige jammere vond ik de verplichte praktijklessen (klassikaal). Kostten veel tijd welke ik liever in de auto had gezeten. Ook was ik niet trvreden over 6x in simulator.goed voor de eerste handigheidjes, verder leer je er weinig omdt de auto zo anders reageert dan in het echt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant- en oplossingsgericht. Fijn om mee te werken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundig en klantvriendelijk. Ik heb met plezier mijn rijbewijs gehaald.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht