goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top. Goede coaching en klant vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke gezellige mensen die je goed ondersteunen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goeie ervaring.!

goede service, goed behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super dag gehad om mijn E rijbewijs te halen. Zeer gezellig met Aris en veel goede instructies gehad. Echt een hele fijne instructeur!!!\r\nBeetje oude bus met veel roest, maar ja - hij rijdt nog zeer goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig om te werken met een persoonlijke pagina. Instructeur heeft altijd professioneel les gegeven!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rij instructeur was ontzettend fijn en heb aan hem ontzettend veel gehad. Ervaring met het kantoor was prima. Het enige wat me erg stoorde waren de constante rekening die ik opgestuurd kreeg zelfs wanneer ik niet reed en vond daar bij het ontzettend vreemd dat ik niet persoonlijk daarvoor gepolst werd ipv een brief die op de mat valt

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, hulpvaardig, flexibel en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer prettige rijopleiding! Duidelijke vakkundige instructeurs die gewoon zeggen waar het op staat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enthousiaste instructeurs.Het steeds veranderen van instructeurs heb ik als verwarrend ervaren omdat ieder toch zijn eigen ding heeft wat betreft les geven en hoe te rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service hoog , instructie top, telefonisten werelds \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Voertuig had wel last van storingen. Achteruitversnelling lastig om in te komen en ook vaak storing koelvloeistofsysteem

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben begonnen bij een andere rijschool, helaas was daar de motor te hoog en te zwaar waardoor het lessen niet erg goed ging. Toen ik bij Bruinsma kwam, kwam daar gelijk verandering in. Wat een fijne rijschool, onwijs aardige rij instructeurs en goed les.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden met mijn rijopleiding. Mijn rijinstructeur hield rekening met mijn niveau en heeft van daaruit een goede opleiding gegeven. Ik voel me zeker achter het stuur en ben ervan overtuigd dat ik kan rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig bedrijf altijd meteen geholpen of teruggebeld en alle afspraken goed en op tijd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige lessen. Duidelijke uitleg. Ze nemen de tijd en helpen je waar je het nodig hebt.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Soepel, flexibel, efficiënt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een fijne rijopleiding. Alleen vond ik het jammer dat je geen \'gefeliciteerd berichtje\' krijgt als je je theorie behaald hebt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb het prima er varen als iemand mij vraag vraagt waar ze moeten lessen zou ik zeker Bruinsma aan raden !

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht