goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leuk om bij bruinsma te lessen, dank zij de vlotte medewerking heb ik mijn rijbewijs uit eindelijk lekker snel kunnen halen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bruinsma neemt een professionele proefles met intake, waarbij er een plan op maar word gemaakt. Ze werken betrouwbaar en accuraat en zijn zeer klantvriendelijk. Je krijgt wat je geeft. Doe jij je best, doen zij ook je best voor jou! In een keer geslaagd, mede dankzij mijn fijne instructeur Mario van der Tol!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij Bruinsma gaan lessen voor een motor rijbewijs simpelweg vanwege het feit dat je een probeersessie kan doen waarna er een plan op tafel komt en je weet waar je aan toe bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super rijschool alles goed geregeld en eigen oefenterrein!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werd netjes opde hoogte gesteld als er dingen veranderde in mijn programma

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bruinsma is een prettige rijschool. Niet de goedkoopste, wel een groot, vertrouwenswekkend bedrijf waarvan je weet dat ze kwaliteit leveren. In het begin ben ik door andere mensen nog gewaarschuwd dat ze je als \"nummertje\" zouden behandelen, maar dat viel reuze mee.\r\n\r\nIk heb gereden bij Kees en dat was een zeer vriendelijke en deskundige docent. Kees nam de tijd en kon mijn niveau en leertempo goed inschatten. Tijdens de lessen altijd veel lol gehad, en op een laagdrempelige manier geleerd auto te rijden.\r\n\r\nDoor ziekte kon Kees helaas niet bij mijn examen zijn. Ik heb in de tussentijd les gehad van Yunus en vlak voor mijn examen nog van Johan (kans bestaat dat ik deze namen verkeerd heb). \r\n\r\nDit was minder prettig, ineens bleek dat ik nog onzeker reed. Mijns inziens kwam dit doordat ik niet gewend was met iemand anders te rijden, en ik had een erg lange pauze gehad tussen deze lessen in (1,5 maand). Deze twee docenten namen we uitgebreid de tijd om mij van deze onzekerheid af te helpen, en met name Yunus is dit uitstekend gelukt door bepaalde oefeningen te doen waarbij ik geen tijd meer had om in mijn hoofd te gaan zitten \"malen\".\r\n\r\nUiteindelijk afgereden en geslaagd!\r\n\r\nInmiddels op de weg vind ik dat ik prima auto kan rijden. Uiteraard ben ik een beginner en moet ik nog veel leren, maar ik heb het idee dat de instructeurs van Bruinsma mij goed hebben begeleid in het behalen van mijn rijbewijs.\r\n\r\nEr was nog wel een onenigheidje over een factuur. Mijns inziens is dit niet correct afgehandeld, maar doordat ik tegen een muur van administratie op liep waarbij de dame erg standvast was heb ik maar besloten het er bij te laten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een leuke en leerzame lesperiode achter de rug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig! Alles was goed geregelt. Erg fijn dat er tijd voor mij genomen werd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles goed verlopen. Goede begeleiding. Cursussen goede aanvulling.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind bruinsma een super goeie rijschool.\r\nAlles was erg duidelijk en heb het erg na me zin gehad. \r\nIk had Eric Steenis als instructeur en daar ben ik zeer tevreden over. Eric was erg rustig tijdens de rijlessen dus dat beviel me wel. \r\nHeel erg bedankt voor jullie inzet en bedankt Eric & het bruinsma team!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, vriendelijke mensen, goede sfeer, prettige omgeving, inclusief gratis kopje koffie, lekkere lunch tijdens dagopleiding. Prima verzorgd! Instructeur gaf duidelijke aanwijzingen, had geduld, humor en gaf vertrouwen. Dank!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf met veel communicatie en duidelijkheid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van begin tot eind vooral goede ervaringen gehad. Zowel met de instructeurs als met de mensen op kantoor, die je telefonisch spreekt.\r\nEnige minpunt was dat ik, nadat mijn eerste rijinstructeur een andere functie binnen het bedrijf kreeg, bijna twee maanden moest wachten totdat ik weer s avonds kon lessen bij een nieuwe instructeur. Dat kost tijd en geld en had iets klantvriendelijker opgelost kunnen worden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf - op geen enkel moment wordt er geadviseerd over kleding. \r\n- duidelijke verschillen tussen instructeurs. Verschillen in rijstijl en leermethoden. Je krijgt daardoor voorkeur. Ik match meer met Johan qua rijstijl en verkeersbeleving. Younes zijn lessen blijven theoretischer ipv beleving waardoor vaardigheden niet bij mij binnen kwamen. Daarom voor mij niet bevredigend. \r\n- snelle planning, reacties via mail\r\n- goede verloop papierwerk\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!! Zeer bekwame instructeurs en alles is goed geregeld! Heb mijn motorrijbewijs gehaald in 3 weken!! Super opleidingscentrum!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met plezier de rijlessen gevolgd.\r\nDit komt door de goede uitleg van de instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het enige minpunt is de dure aparte lessen. Ook werd er elke keer aparte facturen gemaakt, terwijl ik (gezien de hoeveelheid lessen ik volgde) het fijn had gevonden ze per tien te rekenen ivm de korting. Dit kon niet omdat er tot een examen werd afgerekend. Ivm klantenbinding en klantvriendelijkheid had ik wat coulance hier fijn gevonden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke rijlessen gevolgd die door enthousiaste instructeurs word gegeven \r\n

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht