goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, fijne rij-instructeur (Michael)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed & gezellig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb snel mijn rijbewijs gehaald. Het zou allemaal wel wat duidelijker kunnen wat betreft vacatures en andere betalingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt top, goede service en deskundige rijopleiding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was in het begin nogal sceptisch dat ik het snel zou kunnen halen. Echter na de 2e les voertuigbeheersing van Jeroen kreeg ik alles snel door en lukte het op het examen om te halen.\r\nNet als deelname, meerdere lessen van Jeroen en beviel mij ideaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat mijn 1e instructeur met pensioen was gegaan had ik nooit verwacht mijn rijbewijs te halen. Ik snapt simpelweg niet wat er om mij heen gebeurde. Toen ik in de auto stapte met mijn 2e instructeur (Mario) weet ik nog wat het eerste was dat hij tegen mij zei: \"Ik waarschuw je alvast, ik ben een zeikerd\" ik voelde de bui al hangen, maar een zeikerd was nou precies wat ik nodig had. Het is ook niet zo dat het alleen maar gezeik is in de auto, in tegendeel zelfs. Ik heb bijna alleen maar gelachen met Mario, maar hij was streng en serieus wanneer dat moest. Het is 1 ding om precies te weten wat er rond je auto gebeurt en hoe je erop moet inspelen, maar een ander ding om dat ook nog is logisch en doelgericht te kunnen uitleggen en dat kon Mario als de beste! Heel erg bedankt Mario, voor alle leuke uren in de auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg flexiebel en een goeie service. Goed bereikbaar via de telefoon en er werd ver van tevoren aangegeven als er weer een factuur klaar stond. De instructeur was er aardig en zorgde er echt voor dat ik alles goed onder de knie kreeg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijbewijs in ongeveer negen maanden gehaald. Het was een hele bevalling. Toch een goede begeleiding gehad van instructeur Michael van het begin tot eind. Stapje voor stapje naar het examen toegewerkt. Een duidelijke opbouw en een leuke ervaring. Veel geleerd en ik kan nu met zekerheid de weg op!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb super veel geleerd, van de praktijk en theorie,ik heb mijn rijbewijs nu 7 maanden, moest het met spoed halen, omdat ik ging verhuizen buiten utrecht centrum, en me vader moest vaak naar het ziekenhuis en ben blij dat me vader wel kon meemaken dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, hij is helaas 3 weken geleden overleden maar kon met hem als nog in een tesla rijden en lekker van het lekkere weer genieten van scheveningen tot groningen, ben er super blij mee en wil hier bij deze Mario Van der Tol bedanken voor alle tips en behalen van mijn rijbewijs, ook al heb ik het zelf gedaan maar toch na wat er in mijn leven gebeurde me vader ( mijn beste vriend) onder de chemo zat, toch rustig in de auto kon zitten iemand die ik vertrouwde en een goeie klik mee had, dat gaf mij een positief gevoel om het te halen, HARDSTIKKE BEDANKT Bruinsma & Mario van der Tol groetjes Xxx

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na slechte ervaringen bij een andere rijschool toch maar halverwege geswitcht naar Bruinsma. Moest alleen mijn\r\nverkeersdeelname nog doen. Ik kan niet anders zeggen:TOP!!!! Vond in Younes een ervaren instructeur die mij de fijne kneepjes van het motorrijden bijbracht . Doet U hem de hartelijke groeten van mij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief + goede, leerzame en leuke motorrijlessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 4 lesdagen gehad, en 4 verschillende instructeurs. Opzich niet heel erg. Barry en Younes heb ik als prettig ervaren. Jeroen vond ik echter teveel praten. Bij de eerste les die ik op de weg kreeg duurde het 50 minuten (van de 2uur les) voordat we de motor opstappen. Waarvan denk ik maar de helft theorie besproken werd. De andere helft vertelde hij verhalen en was hij een beetje aan het klieren met collega\'s. Zonde van de tijd dus. (ik had in totaal maar 6uur les). Ik had hem er toen niet op aangesproken maar vind dat dit nog wel even aangekaart mag worden. Communicatie met Frank vond ik top. Kon me gelijk alle lessen en examens inplannen en had binnen no-time mijn rijbewijs. Tot slot vond ik de koffie ook erg lekker :) (espresso choc)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn om mijn motorrijbewijs bij Bruinsma te hebben gehaald. Instructeurs zijn duidelijk in hun aanwijzingen, vriendelijk en geven vertrouwen naar het afrijden toe. Extra compliment voor instructeur Berry, die mij achterop nam om een oefeningen voor te doen waar ik steeds de fout mee in bleef gaan. Nadat ik twee keer achterop had gezeten, lukte de oefening mij opeens wel. \r\nVerder heb ik alle AVD lessen bij Younes gedaan. Vond het heel prettig dat hij zo rustig bleef als ik de fout in ging. Hij gaf ook aan wanneer je iets goed deed en dat gaf mij vertrouwen.\r\nVond het wel jammer dat de motorrijlessen AVD soms 20 minuten later begonnen en dat werd maar 1 keer gecompenseerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaren en vriendelijke instructeurs die goed rekening houden met het niveau van de leerling, niet te grote groepen. Hierdoor in no time mijn motorrijbewijs gehaald. \r\nPrettige communicatie met o.a. herinneringen en felicitaties per SMS. \r\nDe Suzuki\'s zijn uitstekende lesmotoren maar de te lenen motorkleding is echter wel voor een groot deel aan vervanging toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het inplannen van de lessen ging soepel, want Frank dacht goed mee met mijn schema. Ook kon alles snel worden ingepland en verliepen de lessen goed. Van Younes, Barry en twee andere instructeurs goede feedback gekregen. Helaas de eerste keer gezakt, maar door Frank\'s oplettendheid kon ik een aantal dagen erna alweer op en haalde ik alsnog mijn motorrijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben geweest voor mijn aanhanger rijbewijs, en mijn ervarig is goed. Leuke en aardige instructeur, oprecht streng en kan het je goed leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief. Vriendelijke instructeurs, goede opbouw van lessen, duidelijke communicatie.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met rijbewijs B al goede ervaringen, nu weer. Geoliede machine.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne mensen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool met een groep fijne instructeur.prijs kwaliteit verhouding ten aanzien van leenkleding en motoren is niet zo goed.motoren met deuken is niet erg, maar bij storingen waarbij lampjes branden en koppelingskabels die niet goed staan afgestemd is ruimte tot verbetering. Leenkleding veelal met kapotte sluitingen en te weinig kleine maten(s&m).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zou Michael Thomas (instructeur bij Bruinsma) aan iedereen aanraden die echt goed wil leren autorijden. Ik kwam bij Michael terecht nadat ik helaas te lang bij een mindere rijschool had gelest. Michael was echt een verademing. Hij legde alle stappen van het autorijden heel helder uit, soms met tekeningen, soms met ezelsbruggetjes, maar altijd vanuit een heldere logica waardoor de dingen goed te onthouden zijn. Door zijn manier van lesgeven begon ik steeds beter te begrijpen wat autorijden in hield en hierdoor ging ik me steeds zekerder voelen op de weg. Michael is een prettige vriendelijke rustige instructeur die zich voor de volle honderd procent inzet voor wat jij nodig hebt die les. Zo merk je duidelijk dat je telkens stappen maakt en de zwakke punten in je rijstijl verbeterd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel, snelle planning, plezierige omgang

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht