voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jammer van een annulering wegens ziekte. Verder goede lessen. Ik twijfel wel aan het feit dat ik opgebeld werd en dat mijn les verzet moest worden om het lessen door te laten gaan van examenkandidaten. terwijl ik later hoorde dat het try the bike was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, professioneel en veel ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service, fijne instructeurs, dames aan de telefoon vriendelijk! Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorrijbewijs gehaald bij Bruinsma. Grote rijschool maar daar merk je niets van. alle materialen voorhanden en een eigen oefenterrein wat ideaal is. Youness en Chris gehad als instructeur en ze verstaan hun vak. Jeroen ging mee bij de examens en begeleide ons prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibele planning, enthousiaste instructeurs. \r\n\r\nAfwisseling tussen rijinstructeurs is prettig om verschillende tips/feedback te horen. Ik heb denk ik alle instructeurs een keer gehad, dat vond ik wel te veel om de indruk te hebben dat de instructeur mijn progressie zag en daar feedback op kon geven. Enige afwisseling is dus prima, maar dit was te veel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf waarbij een vertrouwd gevoel wordt gecreëerd. Geen gevoel van ********ij zoals bij andere scholen. Begeleiding was professioneel en op een leuke manier. Ik heb me geen seconde onveilig gevoeld. Een erg prettige ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het begin werd er perfect gecommuniceerd, er werd mij duidelijk verteld wat ik nodig had. Ik kreeg een instructeur toegewezen (Mario v/d Tol) die mij zeer goed instrueerde over hoe ik moest rijden en mij duidelijk vertelde wanneer ik beter op bepaalde aspecten moest letten, maar ook wanneer er iets juist goed ging. Al met al ben ik ontzettend tevreden met Bruinsma, en natuurlijk met mijn instructeur Mario.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 jaar geleden heb ik mijn scooterrijbewijs in 1 keer gehaald dankzij Bruinsma, en nu ook mijn autorijbewijs in 1 keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mario is een zeer goede rij-instructeur. Ik ben hem erg dankbaar voor alle lessen! Iedereen die hem als rij-instructeur bij Bruinsma krijgt heeft geluk. Hij weet van aanpakken en geeft iedere leerling de aandacht die hij/zij nodig heeft. Ik heb vandaag mijn rij-examen behaald en zonder Mario was dat nooit gelukt! Nogmaals bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf als erg prettig

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lesblokken van 4 uur leek op voorhand veel, maar het gaat zo voorbij! \r\n\r\nZeer tevreden over de lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijlessen bij Bruinsm als een heel fijne tijd ervaren. Ik had iedere les opnieuw weer enorm veel zin om te gaan auto rijden en ik heb het gevoel dat ik ook enorm veel geleerd heb in een korte tijd. Ondanks dat ik enorm enthousiast ben, zijn er natuurlijk altijd nog dingen die nóg beter kunnen. Zo vond ik de mails, brieven en het werkboek op een vrij jonge doelgroep gericht. Er werd veel gesproken over \'zet het in je agenda, dan kun je het niet vergeten\' etc., wat ik zelf een beetje overbodig vond. Maar dat is ook wel het enige eigenlijk waar ik niet zo enthousiast over was. Verder was het top!\r\n\r\nIk weet niet of jullie hier zelf al over hadden nagedacht (vast wel), maar ik hoorde laatst een optie die ik zelf heel prettig had gevonden:\r\nBij sommige (grote) rijscholen plannen ze bij een examen al standaard een herexamen in voor een niet al te lange periode later. Wanneer je dan zakt kun je sneller opnieuw examen doen dan nu het geval is (nu moet je weer 6 weken wachten, terwijl je er soms al helemaal klaar voor bent) en mocht je toch in 1x slagen, dan kan het herexamen ingepland worden voor een nieuwe kandidaat. Misschien is dit tegenwoordig geen optie meer, maar als het wel kan, vond ik het zelf een erg goed idee!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring gehad met Bruinsma. De lesonderdelen zitten goed in elkaar en zo wordt je goed voorbereid voor het rijden in het verkeer, leuk team ook en goede bijsturing waar nodig ;) Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij Bruinsma begonnen met rijden omdat ik vooral kwaliteit wilde voor een redelijke prijs. Tussen mijn motor AVB en motor AVD verhuisd ik naar Amsterdam en ik dacht daar beter te kunnen gaan rijden. Dat bleek een illusie. Twee rijscholen en 600 euro later ben ik teruggegaan naar Bruinsma omdat de scholen in Amsterdam mij niet wilden laten afrijden of slechte kwaliteit boden (voor een hogere prijs). Bij Bruinsma kreeg ik goed les, mocht meteen op en slaagde in een keer. Geen wonder dat je soms even moet wachten tot er ruimte is. Het is er trouwens ook erg gezellig. Frank, Younes en Jeroen, hartelijk bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, duidelijk, vriendelijk en in overleg evt heel snel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig, goed geholpen !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mario zorgde voor de menselijkheid in de auto, hetgeen erg fijn is als je zoveel tijd samen door moet brengen. Streng waar het nodig was, lessen afgestemd op de leerling en meelevend op de juiste momenten. \r\n\r\nHet feit dat je bij Bruinsma 5 werkdagen van te voren lessen moet afzeggen/wijzigen is minder, zeker als student zijn 3 dagen een stuk realistischer. Desalniettemin een fijne tijd gehad bij Bruinsma. Sámen je rijbewijs halen, zo voelde het.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan niet anders zeggen dan dat het een enorm prettige ervaring was om met Mario te rijden.\r\nHij steekt veel moeite en energie in zijn werk en leerlingen. Hij is alleszins bereid iets extra\'s te doen.\r\n\r\nAl met al had ik geen betere rij-instructeur kunnen hebben!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf de planning tot en met het praktijkexamen waren mijn ervaringen met de mensen van Bruinsma zeer positief. De communicatie, (klant)vriendelijkheid en deskundigheid kan ik alleen maar hoogstaand en professioneel noemen.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht