slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slecht al maakte de laatste docent veel goed. Prima docent kundig beleefd en wist alles netjes over te brengen in een goed tempo. Zouden andere docenten van kunnen leren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed. Met een dikke pluim voor Damion van de Meent. Heel fijn persoon om les van te krijgen en kon zich altijd perfect aanpassen /levelen aan de persoon die reed. Jong of oud. Echt top!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima lesse, aardige instructeurs. De lesmotor (A1) was alleen een rammelbak. Op een gegeven moment had ik les en waren beide A1-motoren stuk. Daar kwamen ze pas achter toen de les al begonnen was en zijn toen een paar uur bezig geweest naar een oplossing te zoeken, zonder resultaat. Ik had daardoor een hele dag college gemist, dus dat was wel jammer. Gelukkig kon ik de les een paar dagen later zonder extra kosten inhalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerdere instructeurs gehad tijdens de AVB en AVD, degene waar ik de fijnste ervaring mee heb gehad zijn Tico (AVB) en Margit (AVD). Mario en Jounes heb ik ook tijdens de AVD gehad, gaven goed les, maar die benaderden het motorrijden vanuit het negatieve (enkel focus op fouten en gevolgen), terwijl Margit veel meer rust geeft, zonder de realiteit daarbij te verliezen. Als ik dit teruglees klinkt dit SUPERvaag maar dit tekstvak is te klein om het goed uit te leggen. Als het goed is hebben jullie m\'n gegevens nog, dus bel of mail me gerust voor verheldering.\r\n\r\nAl met al ben ik erg blij dat ik bij Bruinsma heb gelest. Ik heb degelijke ervaring gekregen op de weg, verschillende views van verschillende instructeurs meegemaakt en ik heb m\'n bewijs in redelijke tijd gehaald. En ik rij nu een Ducati Monster, dus ik ben helemaal blij :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne manier van lessen, de blokken van 4 uur les zijn goed bevallen en zo heb je je rijbewijs lekker snel. De instructeurs zijn goed en geven op een ontspannen manier rijles. Goed ook dat er een app is met alle informatie over lestijden, facturen etc. En iedereen helpt je altijd vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, geïnteresseerd, vakmanschap, perfect opleidingscentrum.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en kundige instructeurs. Het plannen van de lessen en examens ging vlot. In een keer geslaagd. Ik ben helemaal tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed!\r\nHele vriendelijke instructeurs, met een goede persoonlijke begeleiding.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf ben in 1 x geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service van gezellige mensen met verstand van zaken.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De opleiding is heel vlot verlopen. Top bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig gelest! Duidelijk en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen zo wel op kantoor als instructrice!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen waren goed! Er werd naar mijn wensen en planning geluisterd. De instructeurs waren gezellig maar toch streng als het moest.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweoonweg geweldig uitstekende begeleiding en adviesen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Bruinsma wordt alles keurig geregeld. Het advies hoeveel lessen te volgen kwam goed uit. Ik heb niet meer gelest dan nodig. De instructeurs waren zeer kundig en goed in uitleggen. Ik heb ook diverse malen mijn lessen moeten verzetten. Dan ging soepel en heel flexibel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief meedenkend, maar wel aan de prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toppie, alles geregeld, en netjes doorgegeven. \r\nLes gehad van hans kerkleider duidelijk en goed. Intake van fred aantal rijlessen was teveel. Later een achter c in de helft op advies van hans

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig, plezier en informeel

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht