perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd persoonlijke aandacht of het nu aan de telefoon is, per E mail of in een ontmoeting.\r\nAfspraken worden nagekomen !\r\nTOP instructeur Gerrit van den Bosch !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn en persoon gericht. Hebben heel erg gekeken naar wat ik nodig had om mijn dijbeen te halen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf NA 2 EERDERE OPLEIDERS WAS HET DE DERDE KEER WEL GOED ,HIJ LEERDE ME DINGEN DIE IK NA EEN JAAR NOG NIET WIST WAT IK EEN SLECHTE ZAAK VIND WANT IK MOEST AFRIJDEN .GEZAKT DUS EN EEN RIJINSTUCTEUR DIE ZIEK WAS EN IK DAT NET VOOR DAT IK AF MOEST RIJDEN HOORDE . DAARNA DAMION GEHAD EN WEL GESLAAGD .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De persoonlijke begeleiding is erg fijn, merk dat de instructeurs passie hebben voor motor rijden en dit graag overbrengen op de leerlingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldig en gezellig goede begeleiding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rij instructeur veel geleerd van bas mijn complimenten. Min punt was de theorie cursus betaal veel geld voor. Er waren 3 leerlingen die niet de binnenkant van een boek hadden gezien waar uitleg gegeven moes worden wat een skelter was of hoe een bord van de snelweg er uit ziet. Daar door liepen we achter en hadden we een hoofdstuk over moeten slaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nou, dat red ik niet in 1 minuutje;0)\r\nZeer professioneel en serviceverlenend ben ik behandeld, zowel met de Code 95 als de rijopleiding CE. \r\nOndanks de 5 lange theoriedagen maakte de instructeur er toch een boeiende en leerzame dag van, de lunches waren zeer goed verzorgd.\r\nMijn instructeur heeft mij tijdens de rijlessen voorbereid op \'het ergste\' en dat waardeer ik zeer: het kwam mij niet alleen van pas bij het examen maar ook in mijn inmiddels huidige beroep als truckshowfeuse:0)\r\nEen herinnerings sms\'je op de examendag, en daarna felicitaties van kantoor: wat persoonlijk! \r\nIk was al voornemens jullie \'n bedankje te sturen voor de goede zorgen.. Bij deze!\r\nEn mede dankzij mijn instructeur ben ik terecht gekomen bij een toffe werkgever: bedankt Fred!\r\nVriendelijke groeten, en voor Fred.. tot ziens in de wasstraat!\r\nHeleen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring en zeker aan te raden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was zeer positief. Alleen de herinneringen van examens zou iets duidelijker mogen. Verder blij dat ik rij met Bruinsma 😉

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische instructeurs, erg persoonlijk. Goed in motiveren en bovenal gezellig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed. Betrokkenheid en expertise. Bedankt. Heerlijk snel alles gehaald. Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met alle plezier me rijbewijs behaald en ben er ook trots op dat ik hem behaald heb alles woord heel netjes uit gelegt zo dat jij het snapt en als jebhet niet snap woord het nog een x uit gelegt.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel goed en leuk

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede sfeer, prima motoren, goede kleding die geleend kon worden, betaling verloopt vriendelijk, voortgang via internet zichtbaar.\r\nVerschillen tussen instructeurs in uitleg, sarcastische opmerkingen zijn soms vervelend, afstemming lessenserie met verschillende instructeurs ontbrak, eenduidige uitleg ontbrak.\r\nSnelweg oprijden uitleg niet gehad, wel op aangesproken dat ik het niet goed deed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het contact met de medewerkers verliep altijd goed. Mijn rij-instructrice was streng, maar rechtvaardig. Was goed voor me. Het was ook nooit een probleem om lessen te verzetten als een bepaalde dag/het tijdstip me niet goed uitkwam. Over het algemeen een hele goede ervaring met Bruinsma!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service , hulp ten aller tijden .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool, Voertuigbeheersing en verkeerspraktijkexamen beide in een keer behaald.\r\nGroot pluspunt is het eigen terrein waar op geoefend kan worden.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht