goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeker goed ik heb in korte tijd veel opgestoken en mn E achter B gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, maar vraagt teveel feedback. Ik heb mijn feedback met de instructeur besproken en formulier ingevuld, dat lijkt me voldoende

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bruinsma is een degelijk rijschool, je moet wat geluk hebben qua instructeur maar bent vrij om te switchen wie bij je past. Nadeel zijn de onduidelijke kostenposten; Bruinsma biedt geen enkele transparantie waar ze geld voor rekenen en bovendien kunnen ze niet uitleggen waar deze kosten vandaan komen. Ze moeten echt meer hun best doen om rekeningen duidelijker te maken en uitleggen waarom ze hoge kosten hanteren (92 euro per les van 2 uur)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij bruinsma heb ik goed les gekregen en alles was top geregeld! Ik heb in 1 keer mijn rijexamen gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne rijschool! In 1x geslaagd! Van november tot april gelest. \r\n\r\nIk had voordat ik begon met mijn rijlessen een lijstje aan rijscholen, waaruit ik Bruinsma gekozen had. Zowel omdat ze een vrij goedkoop starterspakket aanbieden en omdat het gewoon beter aan voelde, zeker na de gratis proefles. Ik ben in 1 keer geslaagd en heb tussendoor nog een TussenTijdseToets gedaan wat zeer aan te raden is. Daarbij haalde ik mijn vrijstelling, maar nog belangrijker was de feelings een keer gevoeld te hebben van een examen met een examinator naast je. \r\n\r\nDaarnaast wil ik mijn aardige rijinstructeur, Damion, even benoemen. Damion is echt een hele aardige en duidelijke instructeur. Ik heb erg gezellige lessen gehad. Hij heeft veel geduld en legt je graag dingen nog een keer uit.\r\n\r\nOok het plannen van rijlessen ging erg soepel, wel is het handig om bij tijds je lessen in te plannen, omdat het nog wel eens druk kan zijn. Als het echt te druk is en je bent te laat met inplannen dan kan het zo zijn dat je 2 weken niet lest, dat is vervelend vond ik. Dan is het zelfs mogelijk, heb ik ook een keertje gedaan, om bij een andere rijinstructeur een les te rijden. Maar inprincipe als je goed op tijd je lessen boekt (dat kan op je eigen account van Bruinsma/door te bellen naar Bruinsma) dan komt het het wel goed :). \r\n\r\nUiteindelijk ben ik met 41 uur afgereden en rij met heel veel plezier met dank aan Bruinsma.\r\nDus als jij twijfelt tussen rijscholen, dan geef ik het advies kies Bruinsma! :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer prettige ervaring met Bruinsma Verkeersopleidingen. Na de intake rijtest een goede indicatie van het aantal uren gekregen dat ik waarschijnlijk nodig zou hebben (geschat 40, uiteindelijk met 38 rijbewijs gehaald). Service is top, je hebt iedere keer dezelfde instructeur en wordt netjes thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Bruinsma bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel erg prettig rijles gehad van Rene Schouten. Eindeloos geduldig, en werd heel fijn gemotiveerd als ik eens onzeker was

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles werd goed geregeld en ik kon makkelijk via internet mijn lessen inplannen. De lessen waren ook erg fijn, omdat ik precies wist hoe ik mij voor moest bereiden op de lessen. Hierdoor wist ik waar in aantoe was en dat was voor mij prettig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gezellig en zeer goed.na ervaring met een andere rijschool die zei dat ik mij motorrijbewijs niet zou kunnen halen heb ik bij bruinsma alles in 2 maanden tijd gehaald en ook nog in 1 keer. zij zagen het wel zitten met mij. verschillende instructeurs gehad was erg goed voor mij. bedankt allemaal!! voel mij zeer trots voor mij 49 jaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal super! Begon met een goede intake waar aandacht besteedt werd aan mijn leerstijl. Bruinsma bracht mij hetgeen wat mijn vorige rijschool niet kon brengen. Na 10 lessen te hebben gevolgd als nog in 2 keer trots geslaagd voor mijn auto rijbewijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele boel leuke en leerzame uren in de auto gehad met mijn instructeur. Mario heeft mij goed voorbereid op het examen en ik heb veel met hem kunnen lachen. :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijopleiding! Heel erg blij met mijn instructeur Mario. Duidelijk, rustig en een echte leermeester.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg prettige ervaring over gehouden aan de samenwerking met mijn instructeur het bedrijf Bruinsma\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne begeleiding. En ik heb het als positief ervaren dat de lessen in blokken van vier uur werden gegeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Bruinsma heb ik met plezier rijlessen gevolgd. Eerst had ik een instructeur waar het niet mee klikte, hierdoor bleef ik een beetje hangen in de ontwikkeling. Uiteindelijk overgestapt naar andere instructrice (Ellen). Had ik veel eerder moeten doen, het rijden ging gelijk stukken beter en we gingen gelijk het examen aanvragen. Mocht het niet klikken met je instructeur zou ik echt aanraden om een andere instructeur te vragen.\r\n\r\nDe service vanuit Bruinsma is goed, rijlessen kunnen gewijzigd worden als je het op tijd aangeeft en als je vragen hebt word je goed geholpen. Tijdens mijn lessen ook een mail gehad met de vraag of alles nog naar wens verliep. Dag voor mijn rijexamen een sms gekregen waarin mij succes werd gewenst. Mooi om te zien dat er bij zo\'n groot bedrijf ook persoonlijke aandacht is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf de dag dat ik de proefles gepland hebt tot aan het rijexamen heb ik geen seconde spijt gehad voor mijn keuze voor Bruinsma. Met Ellen als instructrice heb ik veel prettige kilometers gereden. Altijd vriendelijk en deskundig advies, tussen een gezellig praatje door liet ze mij veel zelfreflectie doen wat mij heel veel heeft geholpen. Ik heb altijd uitgekeken naar de dinsdagmiddag en ondanks ik heel erg blij ben met m\'n rijbewijs mis ik dat middagmomentje best wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede begeleiding en fijne instructeurs

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rijlessen gehard en in 1 keer geslagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service en inplannen lessen goed. Niet alle instructeurs even goed maar over het algemeen met veel plezier les gehad

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle afhandeling. Af en toe het gevoel dat het een fabrieksafhandeling is

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht