perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke tijd gehad tijdens het motorlessen bij Bruinsma, gezellige en hulpzame instructeurs maar vooral ook kundig. tijdens het lessen echt het gevoel gehad dat ze er samen met jouw als leerling iets van willen maken en ze je het halen van het examen echt gunnen. kijk met een zeer brede grijns terug naar de motorlessen die echt genieten waren zoals dat hoort bij een hobby-rijbewijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volledig tevreden over de lessen an sich.\r\n\r\nZeer ontevreden over hoe ik ben behandeld na een misverstand. Ik dacht voor 10 uur ingepland te zijn en kwam er te laat achter dat het 12 uren waren, waar ik nooit akkoord mee was gegaan als mij expliciet was gevraagd of ik 12 uur les goed vond. Op voorhand was namelijk 10 uur afgesproken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring, heb meerdere rij instructeurs gehad vanwege verschillende agenda\'s, dit werd heel goed opgelost door de rijschool.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en leerzame lessen bij een prettige instructeur. Positieve feedback gekregen tijdens de lesuren. Goede auto om in te rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed! Veel geleerd op een fijne manier. Alleen vond ik persoonlijk die blokken van vier uur wel erg lang. Zelfs met pauzes was dit niet altijd effectief.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat mij betreft een zeer professionele organisatie. Strak geregeld!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er heerst een hele fijne sfeer bij Bruinsma. Je voelt je er meteen thuis en merkt dat de collega\'s goed met elkaar kunnen opschieten. Ik heb genoten van de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een goede ervaring met deze rijschool, Als ik het geld er voor hebben dan zou ik mijn rijbewijs voortzetten.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, altijd vakkundig maar toch ook ontspannen. Precies wat ik zocht voor mijn motorrijlessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goed les gehad, alles is me vrij duidelijk uitgelegd, vandaar ook het behalen van me c en e achter c. Goede rijschool met goed personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top instructeur, goede rijlessen en altijd gezellig gehad met Andre Verheul! Vandaag in 1 keer geslaagd :).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!! Snel extra examen plaats kunnen regelen voor de moter!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super leuke tijd met veel plezier en veel nuttige informatie en tips. \r\nIk zit nu zelfs te bedenken wat ik nog meer kan halen omdat het zoveel voldoening gaf in beleving, dat ik dat graag nog een keer doe ;-)\r\nHet rijbewijs was een mooi resultaat.\r\n\r\nAbsoluut een aanrader voor anderen!\r\n\r\nWel 1 opmerking om aan te geven dat ze goed naar de klant kijken: bij de eerste kennismaking - de rijtest - voelde ik niet echt een klik met de instructeur.\r\nDat werd gelijk door Ted goed opgepakt en werd ik bij een ander (Aris) ingedeeld. Dat was een goede zet en draagt bij aan mijn totale ervaring. Niets ten nadele van de 1e instructeur overigens! \r\n\r\nDus al met al ben ik een blij mens en kan ik het team bij Bruinsma voor bedanken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Instructeurs geven rustig en duidelijk les. Een aantal verbeterpunten:\r\n- Tijdens de rijlessen heb je niet een maar meerdere instructeurs. Hierdoor weten de instructeurs niet goed wat je leerpunten en aandachtspunten zijn, dit moet dus telkens weer aangegeven of uitgevonden worden.\r\n\r\n- Het daadwerkelijke rijden begon vaak 15-30 minuten later dan de starttijd, vanwege uitleg (niet altijd relevant voor beide cursisten) of gewoon ouwehoeren. Omdat het vaak ook voorkwam dat de les een minuut of 10 eerder eindigde voelde het soms alsof er wel erg op de daadwerkelijke rijdtijd beknibbeld werd. \r\n-Feedback na lessen was zo nu en dan erg beknopt, moeilijk om daar voor de volgende keer aandachtspunten van op te steken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig en educatief sterk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed! Ik vond de intake erg fijn en ook dat het examen meteen werd ingepland. Hele realistische inschatting van hoeveel lessen ik nodig had

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bruinsma, een top rijschool! Een handige app met tijden en instructeur en plaats! Ik heb 3 top instructeurs gehad! Super lessen, duidelijk en leerzaam en met een grap tussen door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede lesmethode en fijne instructeurs.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht