goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede en leuke autorijlessen van Cees gehad. Cees is een deskundige instructeur met een goed gevoel voor humor en lekker rechtdoorzee. Ik heb weinig contact gehad met Bruinsma zelf, maar als dat nodig was verliep dat ook prima. Het enige wat ik tegen vond vallen waren de simulatielessen, ik heb niet het gevoel dat hier ook maar iets van geleerd heb.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, duidelijke communicatie en oplossingsgericht denkend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen correcte en vriendelijke dienstverlening. Puntje van kritiek zijn is de leenmotorkleding op het terrein bijzondere manoeuvres welke sterk roken naar lichaamsgeur van de vorige dragers. Mogelijk vaker reinigen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne verkeersopleiding. In 1x geslaagd. Je kan overal opgehaald en afgezet worden dus dat is heel fijn. Alleen de manier van uren plannen was in het begin onhandig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Communicatie, begeleiding was/is altijd goed en duidelijk. Een fijn bedrijf om alles te leren wat bruinsma aanbied

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorrijbewijs met succes behaald. De instructeurs zijn af en toe wat minder actief tijdens de les (geen commentaar gedurende 10 min), maar desondanks met 10 lesuren mijn rijbewijs gehaald.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Locatie goed te bereiken. Avondcursus theorie gevolgd. Heel goed te doen. Duidelijke uitleg van instructeur aanvullend op de lesboeken. \r\nPraktijklessen waren leuk en leerzaam. Leuke interactie met instructeurs. Flexibele lestijden.\r\nAlle theorie examens en het praktijk examen in een keer gehaald.\r\nVoor mij was het dus een heeeeeele goede rijschool ;-)

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met Bruinsma, echter adviseer is meer contact te leggen met de klant. in het kader van de totaal planning creëren voor de praktijklessen.\r\nNu wordt er een planning gemaakt zonder vooraf contact te leggen met de klant.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed georganiseerde. De lessen zijn van goede kwaliteit. Educatieve vaardigheden kunnen verbeterd worden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijles. Niet veel op aan te merken. Begeleiding was prima en voelde mij op mijn gemak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf stuk voor stuk allemaal goede instructeurs (motorrijbewijs) met allemaal hun eigen manier van lesgeven. het is te zien dat ze een hoop ervaring hebben, dat neemt naar mijn overigens niet weg dat je als instructeur altijd het goede voorbeeld moet geven, dus zelfs als je een enorme hoeveelheid ervaring hebt dan zet je alsnog een helm op, op het oefen terrein (chris).

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige instructeurs die vakbekwaam zijn en geen blad voor hun mond nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vakkundig!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne instructeurs die goede uitleg geven en al je antwoorden over het verkeer kunnen beantwoorden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, goede organisatie, professionele instructeurs. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische instructeurs, waar ik in korte tijd veel van geleerd heb. Maar ook de binnendienst is super behulpzaam en denkt graag mee.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en deskundige instructeurs, echte aanrader om bij te lessen. Door goede ervaring voor zowel me B als A rijbewijs.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal goed

Herculesplein 221 231