perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hallo allemaal.\r\n\r\nik heb vrijdag 23-3-2018 me motor rijbewijs gehaald\r\nHeb les gehad met Mario vd tol was prima veel geleerd en prima les\r\nOok les gehad van magrit vd schep ook prima les en ook veel geleerd die 2 samen heb je perfecte les \r\nen is het examen een makkie\r\n\r\nvoor bruinsma mooi geregeld via de bruinsma app goed en duidelijk \r\n\r\ngroetjes jeroen schans

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig geholpen gedurende me rij opleiding altijd vriendelijke mensen.\r\nOok heel blij geweest met instructeur Cees Bosman echt een topper en leert je snel alle dingen aan

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had het prettig gevonden dit formulier anoniem te kunnen invullen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring met de instructeurs. Ik had niet direct een goede match, maar achteraf wel heel fijn met Ellen gereden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wil dit veld gebruiken voor een opmerking over jullie motto \"de rijopleiding zonder vraagtekens!\"\r\nIk heb mijn A2 rijbewijs gehaald bij jullie. Nu wou ik gelijk daarna een motor kopen maar begreep ik nog niet zo veel van het vermogen en vooral de regels ronddom de voorwaarden. Nu is het zo dat een enorm groot aantal motoren zijn terug gevoerd, maar alleen met uitdraai van de rollerbank. Uiteindelijk na een telefoongesprek met de RDW begreep ik dat dit niet legaal is en het alleen goedgekeurd wordt als het op het kentekenbewijs staat. Op internet vind ik hier weinig informatie over. Na een bezoek bij de politie is mij uitgelegd dat je met alleen een uitdraai rijd zonder rijbewijs. Dit betekend dat je rijbewijs wordt ingenomen en je een flinke geldboete ontvangt. \r\n(keuring bij het RDW kost €650,- excl. het terugvoeren)\r\n\r\nMet het uitzoeken van deze informatie en welke motor ben ik 2 maanden bezig geweest. \r\n\r\nIk vind dit crusiale informatie die jullie bij de rijopleiding moeten verstrekken.\r\n\r\nVandaag een motor gekocht met uitdraai en voordat ik thuis was al aangehouden door de politie. Omdat ik al een afspraak heb bij de RDW voor keuring was er gelukkig niks aan de hand.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima.\r\nMet motorlessen krijg je wel veel verschillende instructeurs.\r\nIk heb er 5 gehad.\r\nDat heeft z\'n voor maar ook nadelen.\r\nHeel goed is dat je snel weer een examen kunt doen als je gezakt bent!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Instructeur was altijd netjes optijd.\r\nDuidelijke instructie gekregen en wanneer iets niet lukte herhaalden we het een aantal keer.\r\nNaar mijn zin gehad en veel geleerd!\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijlessen en theorie lessen gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel geduldig, aardig, opbouwende kritiek en altijd op tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een positie ervaring met Bruinsma. Er wordt direct contact gezocht en alles word meteen ingepland en aangepakt. Ze maken een inschatting en hebben ruimte voor als het toch niet helemaal goed loopt.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rij instructeur (Rene Bakker) was super! Verder zijn de mensen op kantoor wel erg zakelijk, het mag wel wat informeler vind ik.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goede ervaringen! Geweldige service, duidelijke communicatie en een top instructeur. Hij wist precies hoe hij mij het beste kon helpen. Heb een leuke tijd in de auto gehad en ook nog in 1x geslaagd!

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht