goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg blij met Bruinsma. Ik heb twee rijinstructeurs gehad, de eerste was prima en de tweede was geweldig. André heeft me zoveel vertrouwen gegeven in mezelf en heeft me zoveel geleerd. Daarnaast ben ik blij met de administratieve medewerkers van Bruinsma. Ze zijn altijd vriendelijk aan de telefoon en bereid om mee te denken. Ook is het betalen prettig geregeld. Het werkboek is ook top, heb ik heel veel aan gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaring met Bruinsma, in het bijzonder met instructeur IRIS, die met haar gezelligheid en kalmte de lessen heel relaxed maakt en daardoor ook heel effectief.\r\nVerder waren de planningsmogelijkheden prima en was er voldoende flexibiliteit wat dat betreft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het lessen bij Bruinsma erg fijn. De communicatie was vanaf moment één heel vriendelijk en duidelijk! Ook de rijtest was fijn. Het lessen met Rene was echt leuk! Je zit behoorlijk wat uren met elkaar in de auto en gelukkig konden we het goed met elkaar vinden. Veel geleerd, veel gelachen! Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, wel wat druk waardoor het soms moeilijk is om lessen in te plannen op de korte termijn

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf waren zeer positief.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Bruinsma kreeg ik een super leuke instructeur genaamd Rene. Behalve dat hij een hele geschikte vent is, is het ook een super instructeur. Hij heeft mij prima tot het gewenste resultaat geleid!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring overwegend positief. Rijlessen gingen altijd door en communicatie was professioneel. \r\n\r\nMin puntje was de drukte. De agenda van mijn rijleraar was vaak al 5/6 weken vooruit vol gepland. Hierdoor was het voor mij soms lastig om rijles in te plannen, aangezien ik mijn eigen rooster pas een paar weken van te voren weet. Dit was ook bij het inplannen van mijn rijexamen, dan kon ik en het CBR wel, maar was die tijd al ingepland bij mijn rijleraar voor een normale les, terwijl dit pas 7 weken verder was. \r\n\r\nHet bedrijf draait duidelijk goed en en zijn leerlingen in overvloed. Dit gaat helaas wel te kosten van flexibiliteit voor leerlingen die ivm hun eigen rooster niet ver vooruit kunnen plannen. Dit vond ik soms vervelend en heb hierdoor bijv. een maand niet kunnen lessen.\r\n\r\nNu weet ik niet precies hoe dit bij andere rijscholen gaat, maar wat ik hoor van vrienden zijn andere (kleinere) rijscholen flexibeler en plannen zij niet op zo\'n lange termijn. Dit had ik persoonlijk prettiger gevonden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima begeleiding door kundige intructeurs ook met terzake doende informatie, in mijn geval voor het camperrijbewijs C1.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zo blij!! In 1 keer geslaagd dankzij mijn rij-instructeur René Schouten!! Top René👍🏻 Enorm bedankt, het was gezellig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed snel en kwalitatief hoogwaardige lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige ervaring. Overzichtelijke site, vriendelijke mensen en zeer toegankelijk.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima\r\nVader van Rob Marissen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op de snelweg met een knipperend lampje op mijn dashboard. De angst om mijn auto te zien ontploffen stopte ik bij een tankstation waar bruinsma stond. Ik vroeg hem of hij tijd had om me gerust te stellen,waarbij hij mee liep en mijn motorkap open deed. Hij vertelde me dat het de koelvloeistof was en vulde hem bij met een warme motor. Wat een held!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met bruinsma waren erg prettig: ik heb vaak kunnen lessen, altijd kunnen bellen en een fijne rijinstructeur gehad.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zitten nu achter een vrachtwagen van Bruinsma opleidingen, nou die vrachtwagenchauffeurs kunnen wel wat beter opgeleid worden. Want rijden kunnen ze niet!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor rijles genomen en instructeurs die echt aandacht voor de leerlingen hebben. \r\nOok snel kunnen afrijden en geslaagd helaas wel in twee keer maar dat kan ik alleen mijzelf aanrekenen. \r\nNogmaals dank aan het hele team. \r\n

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pakket voor Categorie A gekocht en totaal geen spijt van gehad. Margit als instructrice gehad, zij kan waanzinnig goed les geven. Younes heeft de puntjes op de i gezet bij mij en ja hoor, geslaagd!. Deze 2 instructeurs maken het verschil bij Bruinsma. Toppers.. Top Rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zelf heel enthousiast over Bruinsma. De manier van leren autorijden met het \"stappenplan\" was voor mij ideaal, zo zie je altijd hoe ver je bent. \r\n

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht