Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Zou niemand aanraden om rijlessen of een pakket bij bruinsma af te nemen. De rijles instructeur is top, dat is t niet. Wij hebben twee pakketten in 1 x gekocht, totaal €3500,- waarbij werd afgesproken dat we dan de theorie kado kregen. Daar weet nu natuurlijk niemand nog van. Buiten dat worden er klakkeloos extra lessen ingepland met de kinderen en krijg je extra facturen om de oren voor de extra lessen (waarvan we niet op de hoogte waren). Als je dan met de admin van bruinsma probeert uit te zoeken wat hier fout is gedaan, krijg je een incassso op de deurmat. Ik heb zelden zo’n klant onvriendelijk bedrijf mee gemaakt. Je bent slechts een nummer, je moet betalen en een beetje invoelend vermogen kennen ze niet.\r\nWat ik nog het meest schrijnend vind is dat tegen de rijinstructeur wordt gezegd dat wij klachten over hem hadden, terwijl dat absoluut niet zo is! Echt beneden alle peil. \r\nDus ga niet naar bruinsma, maar neem een kleine aardige en betrouwbare rijschool.\r\nBen echt enorm teleurgesteld.