goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel en duidelijk lessen, die ook nog gezellig zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor lessen gedaan bij Bruinsma. Eerst heb ik de try the bike gedaan waarna ik een advies qua pakketten kreeg voor zowel de voertuigbeheersing als verkeersdeelneming. De dag daarna opgebeld, de pakketten gekozen en ik kon direct alle lessen en examens inplannen, wat erg fijn is ivm werk. Deze lessen zijn altijd netjes optijd gestart en zelfs tijdens ziekte is er een vervanger geregeld. \r\nDuidelijke lessen gekregen, met advies dat vooral gericht is op de praktijk en niet alleen op de verkeersregels.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord “GEWELDIG” nette mensen, snelle service en het belangrijkste goede instructeurs !\r\nIn 1 keer en binnen 4 weken mijn motor rijbewijs\r\n\r\nYounes, Rene, Mario, Margret en niet te vergeten de monteur op het oefen terrein jullie zijn toppers ! Bedankt voor de inzet en als ik ooit nog eens besluit een rijbewijs te halen weet ik waar ik zijn moet\r\n\r\nDank !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne verkeersopleiding. Vriendelijke instructeurs die het ook gezellig houden. De “try the bike” inschatting was wat ambitieus maar heb mijn motor rijbewijs met een lesje extra gehaald. Voor de voertuigbeheersing lessen mogen jullie wel een keer wat versere motoren aanschaffen (ik heb gelest op die oude dingen). Verder, heel tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik had bas als rijinstructeur. Erg fijne rijinstructeur. Erg fijn dat ik zo snel al mijn lessen kon krijgen en kon afrijden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf vriendelijke medewerkers

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mijn motorrijbewijs A geslaagd en wel in een keer. Dit dankzij de uitstekende AVB en AVD lessen die je krijgt van hele goeie rij-instructeurs. Mijn dank is groot aan Mario, Chris, Jeroen, Rogier en Renee. Stuk voor stuk top instructeurs.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding en duidelijke afspraken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles prima geregeld. Aandacht voor jou als leerling is prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begeleiding zowel bejegening waren top! Heb me rijbewijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een geoliede machine! Fijne mensen, goede sfeer, effectieve lessen... top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijlessen. De rijlessen lopen echter elke keer uit waardoor de les vaak iets later start dan gepland.\r\nGoede instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is goed gegaan, mijn grootste op- of aanmerking is dat het erg massaal is. Onpersoonlijk omdat er gewoon heel veel mensen zijn die zich voor de school opgeven.\r\n\r\nDesalniettemin wel goede lessen gehad! Snel m\'n rijbewijs gehaald en was het verder heel overzichtelijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring met Bruinsma en heb dit ook al aangeraden bij mensen in mijn directe omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van een duidelijke communicatie via verschillende kanalen. \r\nHet enige kritische punt is dat de instructeur te druk was op sommige momenten waardoor er geen lessen doorgepland konden worden, en er gaten vielen (van weken) in het lesrooster. Al met al, een goede balans tussen zelf regelen, goede communicatie en dingen die voor jou geregeld worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig. Was goed geregeld en een fijne instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en fijne lessen gehad. En ik ben in 1x geslaagd!!

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht