goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een heel prettig en fijne rijschool. Tijdens de lessen erg naar me zin gehad met een goeie instructeur naast me. Bas was echt een goeie instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk en goed bedrijf \r\nEn Mn instructeur kees is echt een top vent

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toppers binnen 2 weken mijn rijbewijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaring overall. Schakelen met de planning was grandioos.\r\nAchteraf had ik bij de lessen op de weg wel meer commentaar mogen krijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volgens mij is de Bruinsma beste rijschool in Nederland ..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Bruinsma mijn motorrijbewijs gehaald. In ongeveer 1 maand was ik klaar. Ze hebben mooie en net spullen om mee te lessen( Yamaha MT 07, en knappe leenkleding) en goede en aardige instructeurs ( ik had René Schouten👌)

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb via Bruinsma mijn rijbewijs voor de motor behaald. Ik heb gelukkig alles in 1 keer gehaald. Het gedeelte AVB is op eigen terrein, dat is heel erg fijn. Geen overige verkeer waar je op hoeft te letten. De blokken zijn wel 4 uur achter mekaar en dat vond ik wel wat aan de lange kant. AVB gedeelte doe je met 6 leerlingen tegelijk. Dit was voor mij een enorme tegenvaller! Ook omdat de ene het voor het eerst doet en de andere in zijn 2e les zit. Dit resulteerde er bij mij in dat bij les 2 we heel erg lang moesten wachten op een leerling die een bepaalde oefening niet voor mekaar kreeg. Er is nagenoeg geen persoonlijke aandacht en je kan niet extra oefenen op je zwakke punten. Kleding wat je bij de AVB kan lenen is Bruinsma onwaardig.\r\n\r\nAVD had ik van Mario. Klasse instructeur die alles duidelijk en rustig uitlegd. Mario gaf les vanaf zijn motor wat overigens niet alle motorinstructeurs bij Bruinsma doen. Blokken AVD waren ook weer van 4 uur, voor mij wel wat aan de lange kant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen zijn erg goed. Het enige min puntje is dat er een tijd niet gereden kon worden omdat er geen plek in de planning was. Ik heb met veel plezier gereden en Dennis is een fijne instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijlessen leuk. Elke keer vond ik het jammer dat de les was afgelopen. Als ik vragen had werd ik altijd goed geholpen via de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mario is een uitermate goede instructeur! Hij is opbouwend kritisch over je rijvaardigheid. Er fijn om met meerdere mensen tegelijk te lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het begin is de leercurve in het motorrijden stijl. Deze cursus pusht een beetje in het begin (mocht je geen ervaring hebben) om direct je grenzen op te zoeken. Uiteindelijk heb ik dit als prettig ervaren en als je er doorheen bent na een paar lessen is het heerlijk dat het traject zo snel en soepel verloopt. De persoonlijke begeleiding en de bereidheid tot wat flexibiliteit heb ik als zeer prettig ervaren. Tot slot een persoonlijk compliment voor de begeleiding van Mario: gouden kerel, recht door zee, eerlijk en didactisch heel goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel en duidelijk lessen, die ook nog gezellig zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor lessen gedaan bij Bruinsma. Eerst heb ik de try the bike gedaan waarna ik een advies qua pakketten kreeg voor zowel de voertuigbeheersing als verkeersdeelneming. De dag daarna opgebeld, de pakketten gekozen en ik kon direct alle lessen en examens inplannen, wat erg fijn is ivm werk. Deze lessen zijn altijd netjes optijd gestart en zelfs tijdens ziekte is er een vervanger geregeld. \r\nDuidelijke lessen gekregen, met advies dat vooral gericht is op de praktijk en niet alleen op de verkeersregels.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord “GEWELDIG” nette mensen, snelle service en het belangrijkste goede instructeurs !\r\nIn 1 keer en binnen 4 weken mijn motor rijbewijs\r\n\r\nYounes, Rene, Mario, Margret en niet te vergeten de monteur op het oefen terrein jullie zijn toppers ! Bedankt voor de inzet en als ik ooit nog eens besluit een rijbewijs te halen weet ik waar ik zijn moet\r\n\r\nDank !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne verkeersopleiding. Vriendelijke instructeurs die het ook gezellig houden. De “try the bike” inschatting was wat ambitieus maar heb mijn motor rijbewijs met een lesje extra gehaald. Voor de voertuigbeheersing lessen mogen jullie wel een keer wat versere motoren aanschaffen (ik heb gelest op die oude dingen). Verder, heel tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik had bas als rijinstructeur. Erg fijne rijinstructeur. Erg fijn dat ik zo snel al mijn lessen kon krijgen en kon afrijden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf vriendelijke medewerkers

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mijn motorrijbewijs A geslaagd en wel in een keer. Dit dankzij de uitstekende AVB en AVD lessen die je krijgt van hele goeie rij-instructeurs. Mijn dank is groot aan Mario, Chris, Jeroen, Rogier en Renee. Stuk voor stuk top instructeurs.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

Herculesplein 221 231