super goede en fijne rijschool

Met heel veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald. Heel goede instructeurs. Ze doen echt hun best om je zo goed mogelijk te leren rijden en je zo snel mogelijk door het examen te slepen. Ik heb er met heel veel plezier gelest. En de planning van Frank is top. Door privé omstandigheden moest er nogal wat omgegooid worden, maar het lukt hem steeds weer. Bedankt voor de goede en fijne lessen en ik kom nog wel een keertje op de koffie.

Ik ben super tevreden en in 1x geslaagd

Ik ben erg tevreden over Bruinsma Verkeersopleidingen. En kan Bruinsma aanraden bij iedereen die op een goede manier wil leren autorijden. Hulde aan de instructeurs die ervoor gezorgd hebben dat ik zowel mijn theorie als praktijk in 1x keer heb gehaald. En dankjewel Floris voor alle hulp, tips en trucs tijdens de lessen. Je stelde me op mijn gemak en gaf goede feedback, waardoor ik nu met vertrouwen de auto in stap.

Hele goede ervaring, in één keer geslaagd met een hele goede instructeur: Cees

Snelle en persoonlijke hulp! Leuke lessen waarin je zelf kan vertellen wat je wil leren en waar je moeite mee hebt.

Van fietsen naar perfecte bestuurder gegaan.

Leren rijden is het veel doen met de juiste begeleiding. Ik ben vanaf het begeleid door Bas . Hij heeft mij waanzinnig goed ondersteunt in het proces. Een goede structuur in de lessen, duidelijke feedback maar zeker ook relaxed en gezellig! Dank hiervoor.

Slechte en daardoor dure motor opleiding

Motor rijbewijs bij Bruinsma gehaald. Ze drukken de rij-uren er doorheen met 4 uur les elke keer. De les begint standaard te laat maar dan wel netjes binnen de tijd terug (getankt en geparkeerd in de parkeergarage etc.) Ook slechte begeleiding, wekelijks andere rij-instructeurs en ze houden niet bij hoe je het de vorige keren gedaan hebt en waar nog op geoefend moet worden. Ze plannen je examen al in bij een eerste belletje terwijl ze niet eens weten hoe je rijd! Ik zou Bruinsma echt aan niemand aanraden.

Fijn bedrijf met zeer goede instructeurs.

Het contact met kantoor was goed ze staan voor je klaar, kreeg van de instructeurs tijdens de lessen een duidelijke uitleg. Bruinsma is mij zeer goed bevallen.

Heel goed

Beste rijschool ooit

Persoonlijk advies en goede begeleiding!

Fijne rijschool, ik raad hem iedereen aan.

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren. goede instructeurs, heel fijn het onderdeel voertuigbeheersing op eigen terrein en de lesblokken van 4 uur. Bedankt voor de fijne begeleiding

Leerzaam en leuk

Ik vond dat ik goede uitleg heb gehad en ik vond het ook leuk om scooter te rijden

Bruinsma bedankt!!

Zeer tevreden over Bruinsma verkeersopleidingen.

Gezellig dag gehad

Een hele dag op pad geweest. Gezellig intructeur goede tips gekregen. Examen was een eitje!

3x op rij in 100% score!

Ik ben in oktober bij Bruinsma gaan lessen voor mijn motorrijbewijs. Ik heb met verschillende instructeurs te maken gehad. Mijn ervaring is dat men kritisch was op een prettige manier. Vooraf altijd een duidelijke uitleg over wat je kunt verwachten. Geen teleurstellingen gehad. Erg prettige ervaring.

Heel erg positief

Streng maar rechtvaardig. Duidelijk in de communicatie. Afspraken kunnen makkelijk gemaakt worden. Rij instructeurs geven duidelijke uitleg.

Vriendelijke behulpzame instructeurs die de tijd nemen om alles goed uit te leggen

Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam, veel mogelijkheden qua planning, laatste plannings schrapping ook goed mogelijk

Super service en uitstekende instructeur!!!

Zijn goed meewerkend met afspraak maken

Een waardeloze rijschool!!

Mijn zoon heeft lessen bij jullie gevolgd. Maar door ziekte van het personeel heeft hij al maanden geen les gehad. Hoe kan het dat één van de grootste rijscholen geen mensen heeft om les te geven?

Beetje prijzig, maar dan wordt alles super goed geregeld!

8 jaar geleden had ik al een aantal rijlessen gehad maar nu heb ik, na alleen 22 lessen, in een keer mijn praktijkexamen gehaald bij Bruinsma. Ik had een heel relaxte instructeur met super veel ervaring. Altijd op tijd en een directe manier van leren en tips/commentaar geven (wat ik heel prettig vond). Verder is Bruinsma prijzig, maar in mijn ervaring werd alles wel super goed geregeld en met mij gecommuniceerd (via mail en telefoontjes). Achteraf vind ik dat dat het extra geld wel waard was. Als laatst wil ik mn instructeur, Rene Bakker, nog een keer bedanken voor zijn inzet en de leerzame ritten! Ik vond het top om bij je te lessen!

Gezellig en leerzaam

Ik heb veel geleerd met Cees als instructeur. Hij legde alles goed uit en oefende alle scenarios meerdere keren totdat het allemaal vlot ging. Dit zorgde ervoor dat ik bij het afrijden heel zelfverzekerd was - met de routes, parkeren, rijden, etc.. Bedankt Cees! En Remco - success met je stage nog, heb ook veel geleerd met jou naast me!

Goede ervaring met Bruinsma auto-rijlessen

Iris is een hele fijne instructrice. Bij haar in de auto heb ik me zeer op m'n gemak en veilig gevoeld. Ze gaf me aanwijzingen zonder geduld te verliezen of boos te worden (iets wat je nog wel eens hoort van vrienden met andere instructeurs). Ze heeft me goed door het hele proces van rijlessen, de tussentijdse toets en uiteindelijke rij-examen begeleidt.

Doelgericht & resultaat telt

Geen flauwekul. Gewoon een goede C opleider

Behulpzaam, fijn, en op maat!

Bruinsma heeft ons onwijs snel geholpen met het rijbewijs van Daniel. De planningen konden flexibel worden aangepast en ook een keer ergens anders ophalen was nooit een probleem. Op die manier kon Daniel de lessen goed combineren met werk en was hij erg snel klaar voor het examen. Geweldig!

De gehele ervaring met Bruinsma was top!

De planning van de les en examen liep zeer soepel, het voertuig waar ik mee mijn examen moest doen was zeer netjes en de instructeur heeft er alles aan gedaan om mij in zeer korte tijd klaar te stomen voor het examen, en dat is gelukt! Dank voor alles.

nette en goed geregelde lessen

Ik heb met plezier mijn lessen gevolgd.

Ik moest lang wachten tot ik kon beginnen maarbij de juiste docent opgeleid tot zelfverzekerd rijder

De rijlessen van Bas bij Bruinsma waren ontzettend goed. Ik had al eerder les gehad en toen kwam mijn voortgang echt stil te staan. Bas ging heel gestructureerd door alle situaties met eerst een stukje uitleg dan, samen doen en dan heel veel oefenen. Dat maakte mij op alle fronten zekerder in de auto waardoor als het allemaal bij elkaar komt het eigenlijk niet meer anders was. Mijn tip voor Bas is dat hij veel blijft zeggen en blijft doen voor je zodat je niet echt weet wat je zelf al kan en waar je nog hulp nodig hebt. Zo zette hij altijd de ruitenwissers voor mij aan en wist ik eigenlijk niet hoe ik dat moest doen. Ik denk dat hij soms iets eerder dingen los kan laten zodat je ook leert zelf na te denken. De totaal score gaat naar beneden omdat ik het erg lang vond duren voordat ik kon beginnen. Ik met mijn eerste docent niet tevreden was en er echt een groot verschil was. Mijn grootste hekel punt was de communicatie, ik had niet het idee dat hij begreep wat ik zei nog dat hij wilde luisteren. Zo wilde ik aan het einde aangeven dat ik op het punt stond te rijden toen hij vroeg: "hoe vond je het gaan?" Praatte hij na mijn "wel oké, maar" dwars door me heen. Dus heb ik maar via de rijschool geregeld dat ik een nieuwe docent kreeg. Mijn eerste les had ik al een dikke maand op gewacht een docent wissel koste nog eens 2 maanden. Dit had ik niet verwacht bij zo'n grote rijschool en ik was er ook niet duidelijk vooraf over geïnformeerd. Ik had al getekend toen ze zei je kunt over een maand terecht toen heb ik bijna ter plaatsen het contract doorlaten scheuren omdat ik echt verbaasd was dat tot op dat punt er niks over was gezegd.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht