voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring gehad met Bruinsma. Een goede methode en rij-instructeur hebben ervoor gezorgd dat ik ondanks mijn faalangst al in twee keer geslaagd ben voor mijn rijbewijs. Alles was dus goed geregeld. Wel een dure grap.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zat in een ietwat ongebruikelijke situatie: ik had toen ik bij Bruinsma aanbelde nog zes weken fulltime tijd, en daarna een hele drukke baan in een stad die slecht met het OV bereisbaar was. Dit heb ik uitgelegd, onder het motto \"ik heb wel geld, regel even dat het opschiet\". Helaas betekende dit dat ik twee weken later voor een intake mocht komen (waarbij mij te weinig lessen zijn verkocht) en twee weken daarna begon met de lessen. En toen was er natuurlijk niet genoeg tijd meer voordat mijn werk begon, wat tot extreme stress geleid heeft.\r\n\r\nOok had de planning problemen met situaties als \"helaas, examen niet gehaald, kunnen jullie meer lessen voor me regelen op tijdstippen X\" of \"jullie hebben voor me een tweede examen over twee weken geregeld, echt heel fijn, regel nu even zoveel mogelijk lessen, zonodig bij verschillende instructeurs, ik kan op X\" - na meerdere malen bellen is alles naar tevredenheid opgelost, maar het is op z\'n minst opvallend dat de planning vijf lessen inplant als je instructeur er tien aanraadt...\r\n\r\nTenslotte zou het veel handiger zijn geweest me direct in een Peugeot te zetten; die zijn weliswaar ook te laag voor iemand van bijna 2m, maar een stuk beter dan de Opel Corsa waar ik de meeste lessen in gevolgd heb. (De planning wist niet dat ik zo lang was, dus ze hadden dit niet kunnen zien aankomen. Aan de andere kant was het misschien handig geweest dat te vragen...)\r\n\r\nKortom, de planning was uiterst moeizaam (overigens - dat moet ook gezegd worden - heel vriendelijk.) De simulator was nuttig, de klassikale lessen tamelijk nuttig, en ik heb niets negatiefs te zeggen over de rij-instructeurs. Het geheel was natuurlijk prijzig, maar dat wist ik van tevoren. Het boek heb ik weinig gebruikt.\r\n\r\nAan te bevelen aan mensen die niet te veel rare dingen willen van de planning en/of voldoende goed gebekt zijn om vijf keer terug te bellen en alles naar wens geregeld te krijgen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Negatief:\r\nSterk wisselende kwaliteit van lessen, voor zowel AVB als AVD. \r\nGeen consequente manier van lesgeven waardoor er een lijn ontbreekt in het geheel.\r\nBeperkte tot geen feedback en vervolgplan bij zakken. \r\n\r\nPositief\r\nVeel flexibiliteit in de planning. \r\nHelaas niet alle maar met een aantal instructeurs zeer prettige en constructieve lessen gehad. Bij AVB heeft Junas me zeer geholpen en bij AVD sloot de leswijze van Barry zeer goed bij mij aan. \r\n \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Kundige instructrice. Toen ze ziek was, kreeg ik een ander. Mijn lessen hoefden gelukkig niet verzet te worden. Het was echter jammer dat ik in een lastigere auto kwam te rijden. Verder zeer professioneel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne geduldige instructeur en goede lessen gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede snelle service. Vriendelijk personeel.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Teveel misverstanden en onduidelijkheid , wist te laat dat ik een theorieboek moest aanschaffen via internet , praktijkboek schiet vaak tekort , instructeur tekent situaties bij , wordt het niet duidelijker van , wist niet dat je lessen af moest zeggen via de administratie ipv via instructeur en was toen dus te laat hiermee. , bedrijf te groot of te log??? Geen korte lijnen , gaat via te veel mensen. Zaken moeten meer met ouders gecommuniceerd worden , pubers worden mogelijk overschat organisatorisch qua boeken aanschaf , inplannen theorie ed. Eerste lesauto beviel goed , tweede niet , veel te klein en onhandige details.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs, ze weten waar ze mee bezig zijn.\r\nIk heb Hans,Barry,Bas en Gerrit gehad met de lessen, maar allemaal weten ze hoe ze het doel moeten bereiken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het zou niet gepast zijn om de dames van de planning niet onwijs te bedanken voor hun geduld. Ik werkte met ongelofelijke onregelmatige tijden en heb hierdoor heel vaak mijn rijlessen moeten annuleren of moeten verzetten. Hierdoor heb ik wel 30 keer contact gehad met de planning en hebben me keer op keer vriendelijk te woord gestaan, het contact werd hierdoor informeel wat ik erg prettig vond. Na 2 maanden gelest te hebben, ben ik in 1 keer geslaagd. Ik moet de instructeur ook bedanken dat hij elke keer zijn vrije tijd opofferde om mij toch nog elke week te laten lessen. Heb met veel plezier gelest!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij deze spreek ik voor mijn dochter van 19 jaar.\r\nIk vind de begeleiding van zulke jonge mensen onder de maat,daar doel ik mee op de planning die gevolgd wordt voor afrijden en theorie examen.\r\ner wordt een planning besproken voor af te rijden,zonder dat er nadruk gelegd wordt op het eerst halen van je theorie examen,er wordt te impulsief gehandeld,van dat doen we wel even,ik vind dat er ook een taak is weggelegd voor de rijschool om deze jonge mensen tegen zich zelf te beschermen,en niet alleen maar commercieel te denken,want hier scoor je als rijschool geen punten mee,ik leg niet alle schuld bij jullie neer maar het voor mijn dochter om een hoop centjes en die is zij nu gewoon kwijt,vind ik niet echt netjes.\r\nVan der Werf Woerden

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had eerst een slechte instructeur daarna ben ik gewisseld en heb ik een goede instructeur gekregen. Ik raad alleen mensen aan om bij een kleiner bedrijf te gaan rijlessen omdat ik Bruinsma te groot vind en daardoor krijg je geen echte persoonlijke begeleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede instructeurs goede service nette autos/vrachtwagens

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima contact en een prima opleiding voor een prima prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf. Klantvriendelijk. Je voelt je geen klant/nummer maar het voelt aan als familie.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht