goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg fijn les gehad bij Bruinsma, verschillende instructeurs gehad en ik vind dat wel wat hebben, zo leer je ook veel want iedereen heeft toch zijn eigen manier van les geven.\r\nJe word prettig geholpen aan de telefoon en de instructeurs zijn allemaal even vriendelijk.\r\nMaar wat vooral belangrijk is, is dat ik nu ik mijn motor rijbewijs heb, ik ook echt het gevoel heb dat ik kan motor rijden, ook al moet ik nog heel veel ervaring opdoen. Bedankt gr Fanny

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke instructeur die je vertrouwen op de motor stimuleert en je geweldig instrueert wt het motorrijden inhoudt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen met Bruinsma Verkeersopleidingen waren heel goed.\r\nZe legde alles goedf en duidelijk uit. Als je het niet snapte werd het nog een keertje uitgelegd. Met rijden werd alles goed uitgeleg en begeleid. Als je iets niet goed deed werd er ook vertelt wat je niet goed deed.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, de persoonlijkheids test was wel \"raar\", maar na een proef rit met de instructeur werd al snel duidelijk dat de test niet bindend was (de test klopte niet met mijn persoonlijkheid in de auto).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede begeleiding gericht op leerling en in eigen tempo (sneller kan ook). Strakke organisatie, echter niet heel flexibel. Compact opleiding vrij aan de dure kant en onnodige (kinderachtige) praktijkbegeleiding (goed voor jongere leerlingen maar voor oudere is het terug naar de middelbare school).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg fijn om bij Bruinsma te lessen. Ze zorgden dat alles goed geregeld was. Als je bijvoorbeeld een les extra nodig had regelde ze dit voor je!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool. Geen problemen en erg leuke lessen gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, in korte tijd leren rijden en mijn rij-instructeur was vriendelijk en wist wat hij deed Bij het inschrijven, moest ik een persoonlijkheidstest afleggen maar mijn resultaten zijn verder niet meer gebruikt tijdens de rijopleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeur en duidelijke lessen. Alleen de praktijkbegeleidingslessen vond ik niet enorm nuttig. Ik denk zelf dat ik er meer aan zou hebben gehad om meer tijd in de auto door te brengen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een prima ervaring, Bruinsma kijkt van te voren echt naar het individu en wat voor soort rijlessen je nodig hebt. Ook had ik een zeer fijne instructeur die me echt goed wist te helpen met mijn stress voor het auto rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met mijn rijinstructuur had ik een goede band en zo kon ik erg goed letten op de dingen die nog niet goed gingen. Micheal Thomas. Mijn tussentijdse toets was gepland voordat ik mijn theorie had gehaald. Uiteindelijk heb ik diezelfde ochtend nog een theorie examen afegelegd, maar niet kunnen halen. Hierdoor heb ik mijn tussentijdse toets niet kunnen doen. Dit vond ik erg jammer en zonde van m\'n geld, dit zou ik dus wel later ingepland hebben. Tussentijdse overleggen met leerling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring en super ontvangst. Grote complimenten aan Bas van Rossum!\r\n\r\nIk kom zeer zeker nog een keer langs. \r\n\r\nMvg,\r\n\r\nGordon van Heeswijk

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het als heel prettig ervaren en had een goede instructeur.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht