prima!
Mijn ervaring is zeer goed. Hoeft niet beter! Klant vriendelijk. Hun deskundigheid is prima.
Ik kom er al een aantal jaren voor zomer/winterbanden; prima service en keurig geholpen.
Onderhoud wordt volgens afspraak afgewerkt. Het gevoel dat ik bij andere garages heb dat er wel eens onderdelen worden vervangen om de kosten op te drijven heb ik hier niet.
prima service en creatief in het zoeken van oplossingen. goede service en leveren conform afspraak
Zowel telefonisch als bij brengen en halen van de auto, correct alles afgehandeld en daarbij ook aandacht voor de mens. Een grote plus vind ik de wasbeurt van de auto.
komen afspraken perfect na.
Meedenkend en vriendelijk
Altijd goede service, prima
erg goed. we zijn zeer tevreden.
Stationsstraat 82
5961 HS Horst