klantgericht; goede informatieverstrekking;
Ik heb goede ervaringen. Netjes te woord gestaan en ze hebben zich aan de afspraken gehouden. De prijs viel mee. Communicatie ging goed. Over het algemeen denk ik dat ze er een klant bij hebben omdat ik volgend jaar in Horst ga wonen.
alles prima geregeld
Zeer goed. Goed advies. Keurig afgeleverd. Ik kom graag terug.
Niks mis mee! Snelle service!
Ik kom nu al enkele jaren. Dus uit ervaring : Zeer vriendelijk en competent personeel. Prima prijs kwaliteits verhouding.
Prettig correct en vriendelijk ook duidelijke uitleg.
Heb geen melding van jullie gehad dat apk 1 augustus nodig was kwam volgens medewerker door fout in email koppeling door dat ik gebruik maak van onderhoudsabonnement. Daardoor lager cijfer op communicatie.
Stationsstraat 82
5961 HS Horst