Perfecte service

Duidelijke communicatie. Professioneel bedrijf.

mis vertrouwen

Met Pierre was het vertrouwd. Had al een collega (zijn opvolger?) Echter nu een nieuwe medewerker. Is wennen. Rekening viel tegen, was wel overleg over gepleegd. Na betaling; Uw mag de auto meenemen? Natuurlijk het is mijn vrouws auto??? Mis het praatje met vertrouwde medewerkers. Nieuw medewerker wel correct maar afstandelijk.

Erg netjes geholpen zoals altijd.

Uitstekende service

Zoals reeds vele jaren ben ik zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Ik kom er al vele jaren.

Prima service.

Woensdag de auto gebracht en donderdag weer opgehaald. Prima geregeld allemaal.

Zo als het zich hoort,Gebeld worden om aan te geven wat de mankementen en kosten zijn.

prettig om er te komen en goede service.

door alle jaren heen mij altijd veilig gevoeld als de auto weer een jaarlijkse beurt gehad had.

vriendelijke bediening

Prima service en betaalbaar.

Snelle goede service

Erg hulpvaardig

is altijd goed

ok

Fijn dat er altijd overlegt wordt voordat er extra kosten gemaakt worden.

Goed doorgevraagd, netjes terug gebeld, goede uitgelegd tot ik het begreep

Goed geholpen

2 velgen gebracht voor wisselen banden. Bij offerte maakte medewerker foutje. Ik hoefde niet bij te betalen. Snel en goed geholpen.

super service

De service bij Bosch Car was super. Netjes gebeld bij ieder gebrek. Mooi de opties en adviezen voorgelegd, ook duidelijk uitgelegd waarom dit mogelijk een goede optie is.

Zeer goed geholpen en top service!!

Goed en snel geholpen met het vervangen van de kapotte accu.

prima service, deskundig en zeer vriendelijk personeel

dit was mijn 1e kennismaking met dit bedrijf, ze hebben me prima geholpen en waren heel vriendelijke en behulpzaam, de storing die de auto had, werd voor de reparatie besproken zodat mij ook eea duidelijk werd waardoor mij duidelijk werd hoe men de storing verholpenging worden

Goed vakmanschap en zeer klantvriendelijk

Je wordt goed geïnformeerd en je krijgt netjes via mail en sms te horen dat de auto gereed is. Tevens is mail al voorzien van factuur.

vakkundig/behulpzaam

nvt

Positief prettige benadering en goede terugkoppeling

Zeer aangenaam

Zeer aangenaam

Perfecte service

Alles goed en snel geregeld

ook prima, goede service en snel geholpen

Stationsstraat 82

5961 HS Horst