Zie boven.
Beste Paul, Bedankt voor je mooie review en de hoge beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service als perfect ervaart en dat de prijs/kwaliteitverhouding goed aansluit bij je verwachtingen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Vriendelijke personeel
Beste Andy, Bedankt voor je mooie beoordeling en het geven van een 10! Wat fijn om te lezen dat je onze service als excellent hebt ervaren en dat je zo tevreden bent over ons vriendelijke personeel. Daar doen we het voor. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
De communicatie vanuit het servicecentrum is altijd uitstekend. Monteurs die je kunt vertrouwen. Ik kom er elk jaar terug.
Beste Michal, Bedankt voor je geweldige review en het mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat je onze communicatie en service als uitstekend ervaart en dat je vertrouwen hebt in onze monteurs. Daar zijn we erg trots op. Het betekent veel voor ons dat je ieder jaar weer bij ons terugkomt voor de APK. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Beste Leon, Bedankt voor je mooie review en de 10 die je ons geeft! Fijn om te horen dat je onze snelle service en de koffie zo waardeert. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog tips of aandachtspunten hebben, dan horen we die natuurlijk ook graag. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Onze Californische Fiat 500E uit 2017 is in prima handen bij de Bosch monteurs. APK en regulier onderhoud. Airco goed op orde houden nieuwe 12volt accu. Makkelijk afspraak te maken en indien nodig kun je er ook op wachten. Prettige service.
Beste Erik, Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je Fiat 500E bij onze monteurs in goede handen is en dat je tevreden bent over het onderhoud en de service. Daar doen we het voor. Ook goed om te lezen dat het maken van een afspraak soepel verloopt en dat je prettig kunt wachten indien nodig. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Beste M. Blitterswijk, Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je snel en prettig bent geholpen en dat je onze prijs als eerlijk hebt ervaren. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Naast olie ook ruitvloeistof bijgevuld ivm abonnement
Beste Jaan, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het probleem met het olietekort snel is opgelost en dat ook de ruitvloeistof netjes is bijgevuld. Dat is de service die je van ons mag verwachten. We waarderen het dat je dit met ons deelt en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Mocht je nog vragen of aanvullende feedback hebben, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Vriendelijk . Proberen met je mee te denken, luisteren naar je.
Beste Judith, Bedankt voor je beoordeling en je feedback. Fijn om te lezen dat je onze vriendelijkheid en het meedenken waardeert. Dat vinden we erg belangrijk. We zien dat je ons een 7 hebt gegeven en zijn benieuwd wat we kunnen verbeteren om de volgende keer een 10 te verdienen. Jouw input helpt ons om onze service verder te verbeteren. Als je dit met ons wilt delen, kun je mailen naar [email protected]. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
doordat onderdelen, banden, olie verversen en alles wat nodig is goed bijgehouden wordt, voel ik me veilig. Service is prima en de mensen waar ik mee te maken heb vriendelijk! Ga zo door.
Beste Mia, Bedankt voor je prachtige beoordeling en je uitgebreide toelichting! Fijn om te lezen dat je je veilig en vertrouwd voelt en dat je onze service als prettig ervaart. Daar doen we het iedere dag voor. Mooi om te horen dat je tevreden bent over het onderhoud en dat alles goed wordt bijgehouden. Ook je compliment over onze collega’s stellen we zeer op prijs. Dank je wel voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
goede info en snel gereed
Beste Stef, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en dat je tevreden bent over de informatie en de snelle service. Dat is precies waar we ons dagelijks voor inzetten. We waarderen het dat je dit met ons deelt en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Mocht je nog vragen of aanvullende feedback hebben, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Beste Wies, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We zien dat je ons een 8 hebt gegeven en zijn altijd benieuwd hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren om een volgende keer een 10 te verdienen. Heb je misschien nog tips of aandachtspunten voor ons? Als je die met ons wilt delen, kun je mailen naar [email protected] We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Vriendelijk en probleem auto super snel opgelost
Beste Nic, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je vriendelijk bent geholpen en dat het probleem met je auto snel is opgelost. Dat is precies de service waar we ons iedere dag voor inzetten. We waarderen het dat je dit met ons deelt en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
prijsopgave is goed kwaliteit van reparaties is prima personeel vriendelijk
Beste Ronald, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de prijsopgave, de kwaliteit van de reparaties en dat je ons personeel als vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Komen afspraken na en mocht iets onverwachts zijn wordt je altijd geïnformeerd. Kom er al jaren met twee auto's. In verleden wel eens elders onderhoud gedaan. Maar daar snel van teruggekomen, temeer ook dat blijkt dat bosch care service heel concurrerend is in prijs. en gebruik maakt van alternatieven mbt onderdelen die net zo goed zijn als origineel maar goedkoper. Alleen jammer dat bij gebruik leenauto daar inmiddels kosten aan zijn verbonden. Dat maakt dat klanten buiten horst eerder alternatieven gaan zoeken.
Beste HM, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je onze service als correct en netjes ervaart en dat je al jarenlang klant bij ons bent. Dat waarderen we enorm. Ten aanzien van de leenauto willen we graag aangeven dat wij hiervoor een servicetarief hanteren. Dit is een bewuste keuze, waarbij we blijven zorgen voor betrouwbare en goed onderhouden vervangend vervoer. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, dan zou u dit kunnen mailen naar het emailadres: [email protected] Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Fijn, dat de werkzaamheden (vervangen remvloeistof, controle airco) telefonisch worden vermeld voor goedkeuring door de klant.
Beste Wiel, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je de communicatie als goed hebt ervaren en dat je het waardeert dat de werkzaamheden vooraf telefonisch met je zijn afgestemd. Transparantie en duidelijkheid vinden we erg belangrijk, dus het is goed om te horen dat dit voor jou zo heeft gewerkt. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Klant vriendelijke geholpen
Beste Paula, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je onze service als goed hebt ervaren en dat je klantvriendelijk bent We waarderen het dat je dit met ons deelt en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Correct
Beste Piet, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je ervaring als goed en correct hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Horst
Informatie, tijd, communicatie, alles is goed en probleemloos. Dank u wel!
Fijn geholpen.... aardig personeel... Komen zeker terug.. Mvgr
Goed vakkundige service, wel prijzig
Topservice met een no-nonsens inslag
netjes gecommuniceerd
Geheel volgens afspraak auto gerepareerd. Kosten zeer acceptabel.
Keurig geholpen met een goed advies
Prima geholpen
Stationsstraat 82