DE MENSEN ZIJN CORRECT EN BEGRIJPEN HET.

ALS UITMUNTEND

Uitstekende service

Vlotte deskundige service, met een vriendelijke toon!

Direct geholpen, klasse.

De beste ervaring die er maar is, geweldig.

Meedenken; hoge service.

Altijd voor de klant klaarstaan.

Bijzonder

Ik heb mijn wagen voor een grote beurt gebracht, om 16.30 uur bij het ophalen bleek het logo van motorkap er af te zijn. Bij navraag werd mij aangegeven dat de monteur dit had geconstateerd maar dat men de film opnames zou na kijken of het logo wel op de wagen zat. Na twee dagen kreeg ik een telefoontje dat het logo door de tuinman was gevonden! ‘S avonds werd het logo bij mij thuis afgeleverd met de vraag of er onder de motorkap gekeken kon worden want de monteur was een dop sleutel kwijt. Deze bleek gelukkig niet aanwezig waarbij de conclusie werd gemaakt dat hij in een andere wagen zat. In dit bijzonder traject heb ik een duidelijk inlevingsvermogen en excuses gemist. Deze ervaring heeft mij doen besluiten naar een andere garage om te zien.

Snel geregeld

Mooi op tijd klaar , keuren en kleine beurt.Vriendelijk persoon aan balie...

Wij zijn heeel blij en tevreden met Bosch car service

lange wachttijd

pechhulp ingeschakeld ,klein onderdeel kapot en het heeft precies een week geduurd voordat hij klaar was.

Wat een goede service

In twee dagen tijd in de vakantietijd de auto gerepareerd. En vriendelijk personeel.

Prima service, ook in de vakantie periode

Prima service, ook in de vakantie periode

Vriendelijk en top service

Banden snel gerepareerd en zelfs ook nog tijd gemaakt voor zomer check!

Uitmuntend

Bbn

Snel geholpen

Ventiel lekte. Afspraak gemaakt. Kon even wachten op reparatie. Super service.

Voertuigkennis, vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen aan de balie en telefoon. Goede service, gratis leenauto. Houden zich aan afspraken

Vakkundig en vriendelijk

De auto moest een onderhoudsbeurt krijgen en gekeurd worden. Ik kon de auto s'avonds weer ophalen. De factuur viel mee. Bij extra kosten zou overleg zijn gepleegd.

Nemen alle tijd om motorprobleem op te lossen

Hebben zelfs niet alle uren in rekening gebracht.

Waanzinnig

Veel reparaties voor een bak geld, maar wel tevreden

Super service

Snelle service

Aardige personeel, hulpvaardig, super service!

geweldig

zeer snel geholpen

Goede service, duidelijk

Vooraf en in overleg het kostenplaatje gemaakt. Ook hoe lang eea zou duren

Mijn ervaring is prima.

Men is eerlijk tegen de klanten en de prijzen zijn normaal.

Zeer snelle service

In de wasstraat een ruitenwisser gesloopt door de automatische wisserstand. Gebeld of er een beschikbaar was. Er naar toe gereden en de nieuwe er gelijk op gezet.

Altijd de beste service, zonder twijfel de beste garage in de regio!

Altijd de beste service, zonder twijfel de beste garage in de regio!

prima geholpen

Eerst offerte gestuurd met prijsopgave Heel goed afspraak goed na gekomen Zeer tevreden over service en klant vriendelijkheid

Stationsstraat 82

5961 HS Horst