Altijd uitstekende service. Vriendelijk personeel.
Zeer Goed En dit wordt voortaan mijn garage
Nadat ik mijn auto had gebracht, kon ik kiezen uit een gewone of elektrische fiets, om weer thuis te komen, service of niet.
Net zoals altijd, wederom een prima ervaring met Auto Blaschke!
Vriendelijk en behulpzaam met een goede service.
goeie service; werd duidelijk onderzocht wat de klacht was (airco(-pomp)) ook service bij vervanging = niet opnieuw afvulkosten kom zeker terug
Goed geholpen prettige ervaring mee
Zeer goede en vlugge behandling
Korte lijnen, snelle en vakkundige service.
Al jaren kom ik bij Blaschke, en ben heel erg tevreden over alles. Wordt snel geholpen, vriendelijk personeel, er is altijd koffie etc etc, en........Betalen moet je overal Voor APK keuring - grote beurt, en ook voor een nieuwe auto. De inruil is redelijk tot goed
Lekke band snel gerepareerd. Dag later blijkt de band nog steeds lek. Snelle service en actie op een zaterdag zonder kosten als vergoelijking voor het ongemak. Uitstekend toch?!
Zeer klantgericht en vakkundig. Ben al jaren met twee auto\'s vaste klant. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Altijd bereid je direct te helpen als het maar even kan.