Vooraf kostenopgave gekregen , eerlijk advies , goede service , vriendelijk personeel.
Belde voor een proefrit en kon gelijk een paar dagen later langskomen. Er waren wat kleine gebreken, er werd gelijk zwart op wit gezet dat deze verholpen zouden zijn bij ophalen. Erg vriendelijk personeel, goede service, en goed en oprecht advies bij het uitzoeken van een autoverzekering. Ik ben blij dat ik deze garage uitgekozen heb om m\'n eerste autootje te kopen. Groot aanbod van nette auto\'s. Een aanrader!
Schade aan auto viel net buiten de garantieperiode. Blaschke heeft aangeboden de kosten te splitsen, wat ik zeer coulant van ze vindt. Ook mocht ik gratis twee dagen een leenauto gebruiken. Uitstekende service en probleem snel verholpen.
voor de eerste keer een auto gekocht bij Auto Blaschke. Gaf gelijk een warm gevoel.Geen uitbuiting - goede voorlichting - en een goede dael afgesloten.
Nieuwe remblokken + schijven. Vier winterbanden
Auto Blaschke geeft een prima service en is uitermate deskundig. Ook het wisselen van de zomer/winterbanden loopt prima. Gratis breng en haal service van de auto. De mensen zijn goed bereikbaar of bellen keurig volgens afspraak terug.
Een gebruikte auto bij Blaschke aangeschaft en direct betrokken en fijn geholpen. Bij aflevering ook nog een mooie bos bloemen meegekregen. Dat krijg je zelfs bij de grootste dealers nog niet eens!
Snelle afspraak na een alert telefoontje van Blachke mbt wisseling winterbanden 30 min uit en thuis
Ik ben erg tevreden over Auto Blaschke. Omdat ik mijn auto niet bij de dealer wil laten onderhouden ben ik vorig jaar naar Auto Blaschke gegaan. Ik had van een vriendin positieve verhalen over deze garage gehoord. Ik rijd maar heel weinig kilometers en het is een jaar geleden dat mijn auto een kleine beurt bij hen heeft gehad. Ik kreeg het advies dat het na zo weinig kilometers nog niet nodig is om weer een kleine beurt te laten doen, dat zou zonde van het geld zijn. Dat vind ik echt supereerlijk en klantvriendelijk. Ik weet zeker dat ik bij de Dealer gewoon de beurt had moeten laten doen. Als iemand mij vraagt of ik een goede garage weet, dan zeg ik meteen: Auto Blaschke! Prijs kwaliteit heb ik op 8 gezet maar die score is niet van toepassing omdat er uiteindelijk geen onderhoud heeft plaatsgevonden.
Twee maanden geleden heb ik een Citroen Picasso bij hun gekocht. Er waren een paar kleine dingetjes aan en die hebben ze keruig opgelost, volledig voor hun rekening inclusief gratis leenauro! Zelfs remblokken en schijven kwamen nog door apk maar hun eigen kwaliteitseisen waren hoger en werden gratis vervangen. Ik kan niet anders zeggen dat dit autobedrijf de naam van \"een handelaar\" zeeer hoog houdt en dat verdient een dikke pluim! Veel mensen geven reviews als ze niet tevreden zijn, een positieve review ongevraagd krijgen daarvoor moet je echt boven het maaiveld uitsteken. Chapeau!
Goede ervaringen waar je prettig geholpen word.
ik reed met plezier vanuit nijmegen naar tilburg om daar mijn auto te kopen. Nette, correcte afhandeling. Ik had een eerlijk gevoel bij dit bedrijf. En dat alleen al is een reden om daar terug te komen.
Goed en eerlijk advies, er werd netjes van tevoren gemeld wat de kosten waren voor het onderhoud. Auto rijdt beter na onderhoudsbeurt.
Ze hebben me altijd goed uitgelegd, wat er mis was met de auto en het goed opgelost, dit terwijl alles wat ik heb moet laten doen in de Bovag garantie viel. Nogmaals bedankt hiervoor.
Ik ben sinds 2008 klant bij Auto Blaschke B.V. en zeer tevreden. Klantbelang staat centraal en afspraak is afspraak. Een probleem met de auto wordt ook echt opgelost. Super garage voor iedereen een aanrader!