Zeer goed bedrijf, helpen je altijd zeer vakkundig en snel. En voeren geen onnodige reparaties uit, een heel eerlijk bedrijf.
altijd correct!
Mijn ervaring met dit bedrijf is; dat de Honda HRV het afgelopen jaar meer bij jullie in de garage heeft gestaan dan bij ons, maar ik hoop dan ook wel dat er straks bij inruiling wel degelijk rekening mee wordt gehouden. reden bezoek; onderhoud - Apk - reparatie - diverse prijs/kwaliteit; voor mij wel een beetje hoog, maar voor wie niet ????
Eerlijk en betrouwbaar bedrijf, goede service, aardige medewerkers.
Snelle service met haal- en brengservice. Prima garage!
Mijn Ervaringen met auto Blaschke zijn goed
goed, duidelijke afspraken die men nakomt en een hoge klantvriendelijkheid.
Keurig geholpen en te woord gestaan. Snel afspraak kunnen maken en prijs is vooraf bevestigd dus verassingen blijven achterwege.
vriendelijk, vakkundig. komen afspraken na.
De ervaring is prima ,prettige mensen en zorgzaam voor de klant , ben super tevreden .
Kom ruim 30 jaar bij Auto Blaschke B.V, In principe zegt dit voldoende. Je wordt er correct, vriendelijk,adequaat geholpen. Mocht er spoedreparatie nodig zijn doet men alle moeite je direct te helpen. Van mij krijgen ze een dikke pluim! Top tevreden.