alleen maar prettige ervaringen en goede service, het bedrijf straalt vertrouwen uit en ze denken met je mee over oplossingen, reparaties wel of niet of met bv gereviseerde onderdelen en bij de aankoop van een occasion was ik zeer tevreden over de deal
Zeer tevreden - deskundig en vriendelijk
snel, adequaat, vriendelijk, meedenkend, altijd in oplossingen denkend, kortom zo wil je het graag als klant!
Ze staan gelijk voor je klaar. Denken goed met je mee. Geven betrouwbare adviezen. Daarnaast geven ze hun mening, zowel positief als negatief. Ik vind het een prettig en betrouwbaar bedrijf om mijn auto toe te vertrouwen.
Goede ervaringen
Goed!
Prettig contact en met plezier auto gekocht.Aandacht voor het gezin en dat is een pré. Servicelevel nog afwachten, omdat ik voor het eerst bij dit bedrijf een auto heb gekocht.