Na een koelvloeistof lekkage uitstekend geholpen. Auto bij mij thuis opgehaald en netjes binnen de afgesproken termijn hersteld.
Ben blij met Blaschke!
Ze zijn gewoon goed en deskundig en wat service betreft het beste!
Prima, zijn al bijna 20 jaar klant, nooit problemen. Vriendelijk personeel, goede service
Goede ervaring tot nu toe, de medewerkers gaan professioneel met de klanten om en komen de afspraken na.
Ik had een klapband , kon niet meer verder rijden , belde Blaschke op , voordat ik het wist zat er een nieuwe band op . Ze maakten er echt werk van .
Goed, betrouwbaar en een goede prijs. Persoonlijke service waar ze je echt kennen.
Prima geregeld. Goed overleg over bijzonderheden, reparaties en kosten
Aankoop netjes afgeleverd volgens afspraak.
Altijd behulpzaam actief en service-bewust
Prima bedrijf Betrouwbaar, eerlijk, goede service
Positieve ervaring. Je wordt, middels een duidelijke uitleg, op de hoogte gebracht van de werkzaamheden. Ook wordt er mee gedacht om de kosten dragelijk te maken.
Vriendelijke snelle service. Ben erg tevreden. Top!
Snel en goede service en fijne medewerkers.
na het krijgen van een onderhoudsbeurt is auto gewaasen en schoongemaakt opgeleverd,prachtig dat is pas service ..dank
Acuraad,mee denkend en vriendelijk
zeer goed