Uitstekend, ze staan altijd klaar.
Alles prima geregeld en goede, vriendelijke service!
Het was voor ons de eerste keer dat we hier kwamen. Wij zijn meer dan tevreden.
De ervaringen zijn goed bij dit bedrijf. Je word er leuk ontvangen een praatje met een bakje koffie
Fantastisch geholpen personeel zeer klant vriendelijk goed advies gekregen behulpzaam met leen auto en fantastische service bij het kopen van nieuwe auto
Ja eerlijke mensen die achter hum auto staan goede service
Ik kocht nooit eerder een gebruikte auto. Bij Blaschke ben ik zeer volledig ingelicht en prettig geholpen. Ik heb alle er alle vertrouwen in ook in de toekomst prettig te worden geholpen.
we zijn weer ontzettend goed geholpen. De heren van Blaschke denken mee, zijn enorm servicegericht en buitengewoon bekwame vakmannen.
Ze zijn zeer klantvriendelijk, duidelijk, kostenbesparing gericht, vakkundig. Ze hebben het beste voor met hun klant.
goede ervaring, goed service, vriendelijke mensen.
Klantvriendelijk bedrijf, snel en goede service.
Kleine beurt, APK en
zeer goede service. we worden hier altijd goed en correct geholpen. Zeker aan te bevelen voor zowel de koop als het onderhoud van een auto.
Top service bij de aankoop van een tweedehands auto\'tje. Erg vriendelijk, gastvrij, kundig en netjes.
Goede service en kennis. Wat ze toezeggen wordt ook nagekomen. Klantvriendelijk
Goed bedrijf alleen vind ik het uur tarief heel hoog En ze rekenen ipv van dat ik n kwartier er ben n half uur nu is het probleem wel opgelost van m\'n auto maar heb wel te veel betaald
Goede ontvangst, goede afspraken te maken. Goed advies.