prima en correct geholpen
Goede ervaring en snel opgelost
Kon direct terecht, zelfde dag geholpen, duidelijke uitleg monteur, probleem lijkt verholpen.
zoals we gewend zijn: Top !!
Erg tevreden
Gezellig bedrijf, vriendelijk geholpen. Eventueel leenfiets en niet ver weg. Toen de auto opgehaald werd, stond deze wel relatief ver. En de beurt was duurder dan bij de dealer.
Heel duidelijk,snel geholpen en heel vriendelijk. Na grote beurt auto prachtigf gepoetst.
Zeer goede service vriendelijk personeel overleg voor dat men dingen gaat vervangen
Blanke lak van de velgen liet los, garage Blaschke heeft het probleem perfect opgelost met de producent.
Erg gastvrij en meedenkend! Direct het gevoel dat ik geholpen wordt. En de praktijk bevestigt dat!
Top! Een mooie trekhaak geplaatst op korte termijn. Klantvriendelijk en auto ook nog eens supersconferentie gewassen teruggekregen.
Ik heb bij autobedrijf Auto Blaschke in Tilburg een prachtige en goede gebruikte auto gekocht. De auto werd in uitstekende staat en mooi gepoetst afgeleverd. Dit is voor mij de eerste keer dat ik bij dit autobedrijf ben geweest, en ik moet zeggen dat ik de vriendelijkheid en de persoonlijke betrokkenheid van de verkoper zeer aangenaam vind en zeer waardeer. Dit kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Afspraken die zijn gemaakt worden ook prima nagekomen. Ik zal Auto Blaschke ook zeker aanbevelen bij mijn familie- en kennissenkring.
Goed, afspraken worden keurig nagekomen
Mijn auto gebracht voor APK en moest toch het nodige aan gedaan worden.... Hij rijdt weer als nieuw! Ben er erg blij mee.
duurder als vele andere, maar wel goede service.
Klantvriendelijk en kundig personeel. De auto was eerder dan verwacht klaar! Al tien jaar een zeer tevreden klant van Auto Blaschke.
Goed , snel en vakkundig geholpen, zoals altijd