Gewoon prima! En transparant!
Zeer fijne garage
Goed, duidelijke communicatie en goede reparatie
Ik heb aan aantal goede ervaringen gehad met dit bedrijf. Ze hebben alle problemen die ik had met mijn auto goed en kundig opgelost.
vriendelijk, dicht bij dus makkelijk. goed geholpen
Altijd goed, behalve de laatste keer. Volvo was vies van binnen. Daarna de bus opgehaald ook deze was vies van binnen. Wel bos bloemen gekregen. Volgende keer gewoon beter.
Staan altijd meteen voor je klaar.
Altijd snel, goed en betrouwbaar. En daar betaal je dan ook voor...
We hebben onze Ford bij Blaschke gebracht voor een zomercheck en vier nieuwe banden. Voor de banden werd eenzelfde prijs als bij een concurrent gevraagd en de zomercheck is zoals elke beurt goed uitgevoerd. Ik werd \'s ochtends gebeld met de diagnose en prijs. Na akkoord is alles gemaakt. Ook is het vervangend vervoer tegen een heel schappelijke prijs geregeld.
Altijd eerlijke en trouwe informatie. En laten zeker blikken dat de klant belangrijk is in het nemen van de beslissingen. De monteurs geven goede en duidelijk informatie over wat er eventueel langer mee kan of echt vervangen dient te worden.
Erg goed. We zijn goed geholpen en hebben veel geduld gehad
Onverwachts pech met de auto. Snel herstel en goede service mbt leenauto. Super!
Vakkundige mensen en altijd een prettige samenwerking. Al jaren vaste klant.