Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en lekkere koffie.

Een garage waar ik graag kom.

Top Service

altijd vriendelijk en behulpzaam

Geweldige service en uitleg. Complimenten.

Afspraak duidelijk. Snelle verwerking.

Oke

Oké

Goed overleg over een extra reparatie na onderhoudsbeurt.. waar ik nu ,hoop ik , profijt van heb....

Er moest in de Kersttijd een onderdeel van een andere garage komen. Dat duurde in deze drukke tijd extra lang. Maar.... dat maakte mij niets uit want de auto stond veilig bij jullie in beheer !

Top geregeld

Snelle service en de afspraken worden nagekomen. Toppie.

Vakkundig personeel v

vriendelijke mensen! Altijd service

zeer tevreden

Mijn auto is weer zeer tevreden gemaakt. De monteurs hebben zorg over de auto en zorgen dat mooi het hele jaar goed en degelijk blijft rijden. Echte vakmannen top.

Erg goed snelle service en vriendelijk

Erg goed

Tevreden klant

Kom iedere keer weer terug bij Mestrom

Prima. Goede informatie en deskundige afhandeling.

Al jarenlang ben ik klant bij Mestrom en altijd tot tevredenheid.

Garage Mestrom staat meteen voor je klaar

Super service

Top!

Top!

Snelle afspraak kunnen ivm vervangen linker achterlicht unit. Uitvoering wij is correct uitgevoerd

Zijn altijd heel vriendelijk.

Ik word er altijd heel goed geholpen, bellen altijd als er grote Kosten zijn. Dit vind ik persoonlijk heel erg goed.

Ben helemaal tevreden !

Had startprobleem met auto . Na een telefoontje naar Opel pechhulp een snelle reactie van garage Mestrom. Het een en ander afgesproken ,en dat is allemaal goed verlopen ! Dus alles naar tevredenheid.

prima service en zeer klantgericht

Gerard en zijn team staan altijd klaar voor je en denken goed mee.

Snel en adequaat geholpen

Geen verdere toelichting

Gelijk goed geholpen!

Na een kapotte accu met behulp van opel service weer onderweg. Gelijk naar de garage. Daar gelijk geholpen zodat ik binnen 3 kwartier weer weg kon rijden.

Al jaren positief niks op aan te merken.

Ondanks dat ik niet in de omgeving woon kom ik toch ieder jaar hier het onderhoud van mijn auto laten doen.

Vak garage

Alles wordt netjes via afspraak geregeld Geen extra kosten achteraf Alles netjes in overleg Ik ben zeer tevreden

al vanaf 1983 heel prettig contact

heel hulpvaardig en degelijk

Top garage

Een hele fijne en correcte garage waar je altijd goed geholpen wordt.

Vriendelijk behulpzaam en oprechte benadering

De bereidheid om mee te denken in een oplossing/keuze hebben wij als zeer prettig ervaren, hierbij is altijd goed overleg. Kan niet anders zeggen zeer tevreden te zijn met de gang van zaken.

altijd een correcte behandeling

goede afspraken, goed werk leveren.