Fantastisch

Ze denken mee en repareren alles netjes ❤️❤️

Klantvriendelijk en komen hun gemaakte afspraken na,

Mijn ervaring is dat mijn auto bij garage Mestrom in vertrouwde is met goede service.

Ik ben weer goed geholpen

Prima service!

gewoon goed

netjes geholpen ,duidelijke uitleg wat er aan de hand is en welke oplossingen er zijn.

uitstekend klant vriendelijkheid en service

op 4-2-2021 mijn nieuwe opel vivaro irmscher sport op gehaald en alles was tot op de puntjes geregeld. mijn oude vivaro was in onderhoud daar en het was altijd goed en prijs technisch betaalbaar Dus aan te bevelen

UITMUNDEND

BIJ DE JAARLIJKSE BEURT+ APK HEB IK OOK EEN KAPOTTE SLEUTEL INGERLEVERD. Zonder enige moeite is de sleutel weer hersteld in alle eer. Toch wel fijn om reserve sleutel van de auto te hebben. Fijn ook dat ik altijd bij Garage Mestrom terecht kan met grote of kleinere gebreken aan de auto en dat er echt met je wordt meegedacht hoe het euvel te verhelpen. Een jaarlijkse straf met de auto naar de garage wordt bij Garage Mestrom toch altijd weer een kleine feestje als ik de auto weer mag ophalen en ik zeker weet dat ik weer een jaar naar tevredenheid kan rijden. Dank en graag tot een volgende keer. Th.Hoyer

Als klant, voelde ik me een koningin, verder goede kwaliteit tegen redelijke prijs!

Als klant voelde ik mij koniningin , verder goede kwaliteit tegen redelijke prijs, een aanrader!!

Kundig open contact en advies.

Prettige samenwerking. Behulpzaam en meedenkend.

meer dan 30 jaar lang klantvriendelijk geholpen met de reparaties van onze auto's

Ben zeer blij dat we altijd netjes worden geholpen als er iets mis is met de auto's. wij kom al meer dan 30 jaar bij Mestron en het bevalt ons prima.

Prettig contact en goede service

prima service

aankoop andere auto en zorg bij de afwerking, in dit geval strips mat maken

uitstekende service

Mijn kachel was kapot en is keurig en vlot gerepareerd

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Medewerker luistert goed en handelt volgens afspraak. Heeft juiste attitude.

Een zeer aangename ervaring.

Ze zijn uiterst correct houden zich aan afspraken en doen wat ik vraag. Zelfs meer en dragen ook ideeën aan voor problemen.

Keurig geholpen en snel

Heel goed ! Lekker dichtbij auto’s gebracht , keurig gebeld als de auto’s klaar zijn.

De storing aan mijn auto is prima opgelost

De storing is deskundig geanaliseerd en uiteindelijk verholpen

Correcte service

Probleem geanalyseerd en afspraak gemaakt voor reparatie.

prettige mensen die daar werken probleemoplossend denken enzeer klantvriendelijk zijn

auto moest voor een onderhoudsbeurt men ging er meteen mee aan de slag daar ze wisten dat ik er op zou wachten een leeshoek met voldoende verschillende tijdschriften en hele lekkere koffie

Zoals altijd perfect!!

Ondanks corona, alles uitstekend geregeld, incl. koffie, goed gevoel bij dit bedrijf.

Snelle behandeling

Er was goede uitleg over de gedane reparatie

Vriendelijke vakkundige behandeling

Goede uitleg over het probleem. Goede communicatie over vertraging. Auto rijdt weer LS een zonnetje!

De medewerkers zijn vriendelijk je kunt na het maken van een afspraak vrij snel terecht voor onderhoud APK en reparaties kosten kunnen vooraf worden ingeschat zo viel de reparatie van de binnen portier van mij Opel corsa waarvan de kabel was gebroken zelfs goedkoper uit dan de offerte aangaf Ook vanwege de veilige gevoel dat je bij een dealer hebt laat ik mij Corsa zeker APK keuren ook voor toekomstig onderhoud kom ik zeker terug top!

Een goede en betrouwbare garage met waar klant koning is.

Goede service, betrouwbaar en vriendelijk.

gedegen reparaties waar je van op aan kunt

niets dan lof

Heel goed

Ik als klant ben gebaat bij eerlijke transparante reparatie of onderhoud. Bij Garage Mestrom weet ik van te voren Of na diagnose, wat de reaparatie gaat kosten. Soms is dit zelfs goedkoper dan werd vermeld Voor mij als klant heel belangrijk Daarom beveel ik deze garage zeker aan!