Tweedehands auto in 2015 gekocht en tevreden over de afhandeling ook na een reparatie in Frankrijk tijdens de vakantie in de garantieperiode.
Fijn bedrijf klant is koning
Al 35 jaar klant bij Garage Mestrom. Al 35 jaar dik tevreden.
Reparaties worden goed en snel uitgevoerd. Ook onderhoudsbeurten worden vakkundig gedaan. De dame aan de receptie is erg vriendelijk en haalt zelfs een bakje koffie, als je even moet wachten. Top garage !!!
Fijne garage altijd heel behulpzaam en deskundig!!
Een voor mij nog een ouderwets familiebedrijf waar de klant gewoon nog nummer één is. Waar het hoofd van de werkplaats zeer deskundig is en weet waar hij het over heeft. Gerard -de eigenaar- staat je bij aankoop eveneens met raad en daad bij. Ben al klant sedert 1989 toen zijn vader Jos nog de leiding had. Een bedrijf om aan te bevelen.
Mestrom is een klein bedrijf, waar de medewerkers de klanten kennen. Bij een vraag wordt altijd meegedacht om tot een passende oplossing te komen. De service is altijd goed.
Ervaringen bij onze voorgaande Opel-garage waren niet zo best. Je was een nummer en werd ook wel een beetje op deze wijze behandeld. Daarnaast vonden wij de rekening en offertes wel aan de hoge kant. Bij toeval kwamen we bij garage Mestrom terecht. Daar ben je gelukkig nog een klant en wordt je als zodanig ook benaderd en behandeld. Er worden goede adviezen ed gegeven. Daarnaast is het personeel vriendelijk en deskundig. Wij zijn dik tevreden met deze relatief kleine garage en hopen dat dit zo blijft. Diverse andere Opel-rijders hebben wij geattendeerd op deze garage en die zijn daar inmiddels ook klant geworden.
USB-poort in onze Astra ST werkte niet naar behoren. Medewerker heeft het probleem onderzocht; er bleek een ander audio-apparaat ingebouwd te zijn. Direct uitleg gekregen over de werking van dit apparaat. Alles functioneert naar behoren.
klantvriendelijkheid, altijd proberen je te helpen, ook tussendoor voor kleine dingen.
Ook met een 18 jaar oude auto ben je bij garage Mestrom altijd even welkom. Een persoonlijke benadering en een eerlijk advies waar je wat mee kunt.
Prima, monteurs zijn vriendelijk. Vanuit kantoor soms wat te zakelijk.
Telefonisch kunnen snel afspraken worden gemaakt voor onderhoud. In geval van een storing wordt zo snel mogelijk een mogelijkheid gezocht om het probleem op te lossen. Binnen de kennissenkring wordt de service van Garage Mestrom Groesbeek B.V. aan bevolen
we hebben geen klachten ,en zijn tevreden over onderhoud
Ooit bij Mestrom terecht gekomen voor een occasion. De auto wel ergens anders gekocht, maar door de prettige ervaring onze auto in onderhoud gedaan bij Mestrom. Mocht er een andere auto moeten komen kopen wij deze bij voorkeur bij Mestrom, en zal deze ook hier in onderhoud komen. 3 x een 9 (maar 100% tevreden)
Ik heb hele goede ervaringen met Garage Mestrom. De communicatie is goed: ik krijg steevast dezelfde mensen aan de lijn en ze nemen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Bij groot onderhoud aan mijn Ford Focus werd me bijvoorbeeld door Geert-Jan verzekerd dat ze het specifieke gereedschap voor het vervangen van de distributieriem in huis zouden halen. Overleg over wat er wel of niet moet gebeuren om de kosten te beperken is altijd mogelijk. Het tarief is marktconform voor een kwaliteitsgarage. De prettige omgang en het vertrouwen dat er zorgvuldig wordt gesleuteld aan mijn auto is me het geld absoluut waard. De medewerkers van Mestrom begrijpen goed dat je je auto niet zomaar ergens naartoe brengt en ze doen hun best om dat vertrouwen in stand te houden. Kortom: Garage Mestrom is klantvriendelijk, correct, deskundig en betrouwbaar. Ga zo door!
al 30 jaar een zeer tevreden klant. Men denkt met je mee, help je zo snel mogelijk en zeer vriendelijke mensen.
Is niet goedkoop, maar staan altijd voor je klaar met goed vakmanschap. Met mijn Opel en caravan met meer dan 330000 km op de teller gaat we morgen naar Dortmund, Dresden, Praag,Wenen, Wurzburg, Koblenz, Edam en dan nr. huis, heb er vertrouwen in dankzij garage Mestrom te Groesbeek
Goede ervaring! Snelle en goede service.
verloop zowel telefonisch plaatselijk goed, deskundige personeel. Personeel denkt mee. Wijst op eventuele mankementen, of mankementen die in de gaten moeten gehouden worden, maar nog niet hoeft te vervangen.
prettig en persoonlijk, kundig...al vele jaren klant....