dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf met zeer vriendelijke werknemers ik word er altijd prettig geholpen de service is zeer goed ik geef dit bedrijf cijfer 10+
Prima, klantvriendelijk en service gericht
duidelijk en flexibel met afspraak in overleg heel klantvriendelijk, voor ons zeer goed adres sinds de sluiting van garage Geene
Prima garage. Er wordt uitstekend meegedacht met (en in het voordeel van) de klant.
Klantvriendelijk, je wordt er altijd goed geholpen. Niet onbelangrijk zeer deskundig. Je kunt altijd om advies vragen en je krijgt dan een eerlijk antwoord.
Prima garage. Ze laten je niet staan en denken met je mee. Andersgezegd; ze denken in het voordeel van de klant.
Geweldige service Deskundig personeel Super vriendelijk,klant is koning
Wij hebben goede ervaring met Mestrom, laatst had ik de navigatie weg gebracht voor update, is allemaal geen punt voor Garage Mestrom, met de kleine of grote beurt gaat ook allemaal naar wens.
Prima garage bedrijf. Keurig te woord gestaan. Komen afspraken na, denken mee met de klant.
mijn ervaringen bij garage mestrom zijn zeer goed . word altijd goed ontvangen en voorgelicht over de evt. reparatie\'s .
Super goed staan altijd voor je klaar, goede service
Altijd corect op afspraken, prima service.
Volgens mij goede garage ,maar onduifelijk over de onkosten.
Ik heb weer ervaring met deze garage na jarenlang een ander merk te hebben gehad. Mijn broer is ook al jaren bij deze garage. Wij zijn uitermate tevreden over Mestrom, vroeger over vader en nu over zoon. Zeer klantgericht en klantvriendelijk. Er zal alles aan worden gedaan om je tevreden te stellen. Zeker aanbevelingswaardige garage.
Zeer goede ervaringen met Garage Mestrom! Uitstekende service, zeer klantvriendelijk, deskundige zorg voor onze auto\'s en nette nota\'s!
Prima service,snelle reparatie en vriendelijk en behulpzaam personeel
klantvriendelijkheid ,goede service , nemen de tijd voor je ,eerlijk en betrouwbaar ,goed advies , deskundig ,dus zeker een aanrader voor vele jaren rij plezier .
Bandenwissel zomer naar winter soepel tussendoor verwisseld.
afspraken worden goed nagekomen en de service en onderhoud is prima.
Ik ben nu voor de 4e keer bij deze garage geweest, en kan niet anders zeggen dan dat ik weer uitstekend geholpen ben. Mensen die hun vak verstaan, deskundig en welgemeend advies geven. Reparatie en onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid uitgevoerd, prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Geen extra kosten door meedenken, en dat gebeurd lang niet overal maar hier wel!
Klantvriendelijk en goede service
Zeer deskundige mensen ,klant vriendelijk .nemen tijd voor je Na reparatie wordt je terug gebeld of alles naar tevereden heid is . Een goede garage
SERVICE en KLANTVRIENDELIJK met hoofdletters! Auto op de afgesproken tijd klaar of je kunt er op wachten. Lekkere, vers gemalen koffie!