Goed. Er kan prima afspraken worden gemaakt en een prima uitvoering van de opdrachten.
Goede service en klantgericht.
Zeer goede service, lekkere koffie en prettige omgang.
Prima service, komen afspraken na en nemen contact op om te vervangen onderdelen af te stemmen.
Goede service en deskundig advies. Vriendelijk personeel.
Prima ervaring. Goed geholpen.
Een goed bedrijf met kennis van zaken. Niets is te veel en men maakt nog echt contact met de klant.
Goed geregeld prima service en klantvriendelijk
Altijd zeer aangenaam in het contact en in de afhandeling van de reparatie o.i.d.
Voor sommige zaken is er altijd direct een oplossing, we worden altijd vriendelijk en beleefd te woord gestaan, en de service is prima. Zo rijdt mijn Opel Agila van bijna 18 jaar nmog altijd prima, dank zij de service van dit bedrijf
fijn geholpen en super monteur weet heel veel van opel en staat je fijn te woord koop zo weer een auto daar
Mijn ervaringen met garage Mestrom zijn positief: bij een probleem met mijn auto word ik altijd op korte termijn geholpen en op een nette manier te woord gestaan. De medewerkers zijn aardig, behulpzaam en ook de communicatie verloopt altijd naar wens. Bij onvoorziene reparaties wordt je gebeld om verrassingen te voorkomen. Ik ben al jaren trouwe klant, met verschillende merken auto\'s die ik bij garage Mestrom laat onderhouden en APK keuren. Ik kan de garage daarom aan iedereen aanraden.
Alleen maar goede ervaring,altijd prettig contact,gedurende vele jaren,dat ik Opel rijd
Zeer goede service. ben al sinds 1989 klant en heb zeer prettige ervaringen. Mijn eega stond met een -naar later bleek- accu die maar voor 50% capaciteit had. Opel assistance zorgde voor een Wegenwachter die de auto heeft kunnen starten. Vervolgens naar de garage (had al eerder contact gehad) daar werd een nieuwe accu geplaatst. SUPER!!!
Bandenwissel en klaarmaken voor winter. Snelle service, kon er op wachten. Goede feeback met gedegen advies. Afspraak voor vervolgactie. Service van het bedrijf TOP!
Al jaren ben ik een enthousiaste klant. Geweldige service! Gastvrij! Ţoppie! Mevrouw Ton Leeman
ik ben zolang als ik daar mijn auto in onderhoud heb, en dat is al jaren nog steeds netjes en correct behandeld, als je eenmaal het vertrouwen in een garage hebt, waarom zou ik dan naar een anderen gaan.
Prima service, korrekte mensen.
Garage Mestrom is een fijne persoonlijke maar ook deskundige garage. Met veel tevredenheid heb ik er mijn Combo in onderhoud en ik heb er onlangs een tweede auto gekocht. Perfecte service
Allereerst de communicatie is altijd heel vriendelijk. En in het onderhoud van de auto heb ik aller vertrouwen .Wat dan op zijn beurt weer een veilig gevoel op de weg geeft. Ben dus heel tevreden!