erg tevreden over service en klantgerichtheid, snel meedenken wanneer ik langs kan komen
Klantvriendelijk behulpzaam nette en correcte afhandeling Ik raad persoonlijk Garage Mestrom aan, ik voel me er thuis.
Uitstekende service en vriendelijk personeel.
Prima service, goed geholpen.
ik word steeds goed geholpen,krijg advies als het nodig is,komen afspraken corect na en hebben goede monteurs die hun vak verstaan. al met al een perfect bedrijf
kwalitatief goed en betrouwbaar, klantvriendelijk
Ondanks dat we tot aanschaf overgingen van een auto die minder kostte als de gemiddelde grote beurt, zijn we super geholpen. De auto werd netjes afgeleverd, met als enigste nadeel dat de tank zo leeg was dat de auto niet meer wilde starten. Dit werd overigens super opgelost. Aardige verkoopmedewerker, super prijs, nette aflevering, had dit nooit verwacht. Dikke duim voor garage Mestrom.
Zeer goed!
Vriendelijk geholpen door deskundige medewerkers. Probleem goed verholpen. Kreeg gratis leenauto mee, omdat reparatie wat langer duurde dan verwacht.
Goede en deskundige medewerkers. APK en grote beurt. Alleen de dingen laten doen die ook daadwerkelijk noodzakelijk zijn. Medewerkers geven goede adviezen.
Prettig meedenkend bedrijf waar je nog behandelt wordt zoals je dat verwacht van een service verlenend bedrijf, zal Mestrom bij vrienden altijd aanraden. Groetjes Hein
Goede garage met eerlijk en deskundig advies. Snelle service.
klant vriendelijk wordt netjes geholpen
Mijn ervaringen zijn goed, zeker omdat Geert Jan mijn auto haalt en brengt. Dit is zeker niet altijd gewoon. Ik heb echter een minpuntje: bij de jaarlijkse controle + APK staat op de factuur bijvullen met ruitenvuller vloeistof. Dit is kennelijk standaardprocedure! Dit had ik zelf al gedaan op 27-01-2018 omdat de tank leeg was. Het gaat hier om een laag bedrag, maar ik vind dit niet heel netjes. Jullie sluiten je dus aan bij al die garages die dit ook doen ook al is dit niet nodig. Dit had ik niet verwacht.
Uitstekende, snelle service, goede terugkoppeling aan de klant, er wordt veel zorg aan mijn auto besteed.
Heb er het volste vertrouwen in om de auto daar in onderhoud te hebben !
Deskundigheid over uit leg van bediening van de auto,zeer goed ontvangen , de koffie staat altijd klaar,ik voelde mij thuis.
Prima ervaring. Verloopt exact volgens afspraak
een prettig ontvangst, men neemt de tijd voor je en geven reeel advies
Prima bedrijf. Bij een probleem wordt er meteen gekeken water er aan de hand is. Het betreffende onderdeel wordt besteld en je kunt de volgende dag komen om het probleem te laten verhelpen.