Goede afspraken en vriendelijke behandelngen
Ik kom al vele jaren bij deze garage,en mijn dochter ook.Ik ben zeer tevreden zowel met de uitvoering en omgang,zeer prettig.
Vriendelijk en deskundig personeel, Word altijd goed geholpen
Goede ervaringen
we komen al + 35 -40 jaar al bij Garage Mestrom toen nog aan de spoorlaan in Groesbeek Altijd goed en vriendelijk geholpen .
Je wordt er ontvangen als vriend, de koffie staat klaar. Ze doen altijd veel moeite om mijn autootje op de weg te houden.
ik ben zeer tevreden over garage Mestrom. Ze staan je altijd correct te woord. Komen afspraken na.
Professioneel, kundig, vriendelijke medewerkers.
Deskundig, bereid mee te denken met de portemonnee van de klant, komt afspraken na.
zeer deskundige mensen in dienst.Altijd wordt je goed geholpen.Ze denken met je mee
Prima. Deskundig personeel
Dit bedrijf is vakbekwaam, en zeer vriendelijk en betrouwbaar. Over leggen en geven goed advies
Je wordt altijd goed en deskundig te woord gestaan. De auto wordt altijd deskundig gerepareerd/onderhouden. Personeel is behulpzaam en vriendelijk.
Ik heb prima ervaringen met dit bedrijf. Ik ben reeds rond de 40 jaar klant!
Top bedrijf Top service
Vriendelijk, deskundig en geven goed advies.
Heb prettige ervaringen, doe nooit tevergeefs een beroep, krijg goede en juiste voorlichting. Prettige relatie met de werknemers en eigenaar.
Prettig en gastvrij
De ervaringen zijn heel prettig. Er wordt deskundig onderhoud gepleegd, geadviseerd en zij zelfs vanuit het buitenland voor advies te bereiken, als dat nodig is. Echt een klantvriendelijk bedrijf.