Prima service, altijd bereid om te helpen
Prima service, vriendelijk personeel en altijd overleg inzake eventuele bijzonderheden
Uitstekend bedrijf met goed service.
keurig en correct geholpen.
vriendelijk en behulpzaam
Correcte afhandeling van een onderhoudsbeurt en /of APK. Bij een grote beurt is er meestal wel een fiets aanwezig . Goede service en een fijn koffiehoekje met lectuur .
goede service en communicatie
mijn indrukken bij de onderhoudsbeurt zijn zeer goed en ook de klantvriendelijkheid is prima .
Goede garage vriendelijke mensen!
goede ervaringen altijd netjes geholpen en netjes uitleg gehad
Geen enkel probleem.
altyd top
Altijd klantvriendelijk en professioneel tegen een gunstige prijs.
Heldere prijsopgaaf vooraf, goede uitleg wat er gedaan wordt. Oude onderdelen worden bewaard voor de klant.
Prima klantgericht bedrijf met een chef werkplaats die naast professionaliteit ook klantgerichtheid uitstraalt en gestand doet
uitstekend
Goed en klantvriendelijk en meedenkend bedrijf
Goede ervaring en correcte afhandeling, terug koppeling over onderhoud van mijn auto
Vriendelijk, goede voorlichting, als t nodig is kan ik meteen terecht
Behulpzaam, kundige adviezen, betrouwbaar.
Altijd goed geholpen, eerlijk en correct.