wordt er altijd goed goed en deskundig advies en reparaties
Onverwacht duur.
Ik word altijd snel, goed en correct geholpen. De monteurs zijn deskundig.
Zeer tevreden vooraf duidelijk geinformeerd door de Garsge.
Heel service gericht betrouwbaar en goede kwaliteit
Altijd wordt er zorgvuldig gegeven naar storingen en gebreken.Het is een klantvriendelijk bedrijf; je kan ook vanuit het buitenland soms om een nodig advies vragen.
Jarenlange prettige ervaring met dit bedrijf.
Uitstekende service! Wij zijn prima geholpen toen wij problemen hadden met onze radio/cd/navi speler!
Prettig persoonlijk en professioneel
Prima garagebedrijf. Snelle en vakkundige service.
Goede service. Klantvriendelijk.
Men zegt duidelijk wat er gebeuren moet; communiceren hier heel transparant in; doen nooit iets zonder overleg; men zegt wat goed is te doen en ook wat niet nodig is. Uiterst klantvriendelijk
netjes en klantvriendelijk
prima service, probleem was snel gevonden en opgelost
Goed en vriendelijk
Erg vriendelijk. Goede uitleg. Geen onnodige voorstellen! Hier kom ik graag terug!
Dinsdag ochtend alvast auto gebracht voor een apk keuring,die ingepland stond voor woensdag. Dinsdag middag al een telefoontje dat hij al weer klaar stond!