Altijd goed geholpen.

Afspraken maken altijd prima en duidelijk. Ik kom al + 1978 bij de Opel garage eerst Gennep - daarna Mestrom in de Spoorlaan en nu Hulsbroek Groesbeek naar alle te vredenheid .

Snelle service

Auto gebracht voor APK. Goed op de hoogte gehouden over eventuele extra kosten. Die waren er gelukkig nauwelijks.

klantvriendelijk en zeer deskundig

Staan altijd voor je klaar en zijn heel deskundig en geven goede informatie.

Zeer goede service.

Ik kon door accu problemen mijn auto niet starten. Na een telefoontje met de garage stond binnen een uur een monteur aan huis, die de auto weer snel aan de praat had.

Vertrouwde garage. Kom er nu al 5 jaar terwijl ik dichter bjj huis alternatieven heb. Gewoon een goed gevoel.

Enorm dienst verlenend !

Prettige betrouwbare garage In overleg is veel mogelijk. Wij zijn erg tevreden klanten !

Fijne garage. Goede service

Altijd goede service. Monteur is dichtbij en je kan goed overleggen

Uitstekend geholpen

Ik ben weer uitstekend geholpen. De auto is blij en rijdt tevreden rond.

niks op aan te merken

al ongeveer 45 jaar klant bij garage Mestrom zegt naar mijn idee meer als voldoende wat betreft kwaliteit en service

Correcte service

Correcte,tranparante,vriendelijke service

ben goed tevrede

goed afspraak maken voor de auto word goed nagekomen

Alles naar tevredenheid!

Heb hier verder niets bijzonders aan toe te voegen.

Vertrouwen, prettig, accuraat, goede communicatie

De sfeer in Garage Mestrom is prettig, ze nemen de tijd voor hun klanten, er wordt goed geluisterd en overlegd. Ik heb vertrouwen in mijn auto en weet dat ik met een veilige auto de weg op ga.

Steeds uitstekende, vakkundige service, onderhoud en advies!

Zie boven.

Vakmensen en klantvriendelijk

Ook voor een klant met een simpele Corsa uit 2011, staan zij klaar als uitleg gevraagd word.

Oké goed

Netjes gedaan en gegaan

prima snelle afspraak en service

ik werd deskundig geholpen

Goede en snelle service van verwisselen van de winterbanden

Fijne service.

Kennis en kunde bij dit bedrijf is uitstekend. Prima service en goede afhandeling.

Vriendelijk, klantgericht en vaktechnisch!

Nieuwe banden op mijn Zafira. Vooraf marktconforme offerte, snel een afspraak en vakkundig gemonteerd.

weer netjes en goed afgeleverd en behandeld .

De bus weer goed gemaakt en de afspraak nagekomen . leuke en nette garage staan je altijd netjes te woord . En als iets snel moet gebeuren dat kan dat TOP . belangrijk voor ons bedrijf

Zoals altijd goed

Volgens afspraak, goed, netjes en deskundig

Keurig geholpen

Bij garage Mestrom word ik altijd netjes geholpen en goed geadviseerd. Afspraken worden nagekomen en service (kwaliteit onderhoud en klantvriendelijkheid) is van hoog niveau. Ik ben een tevreden klant.

Onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd

Het onderhoud wordt altijd naar tevredenheid uitgevoerd en er Is altijd zeer prettig contact met medewerkers.

vriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Ben al meer dan 30 jaar klant bij dit bedrijf. Werkwijze is informeel en afspraken zijn gemakkelijk te maken en worden ook nagekomen. Bij onvoorziene reparaties wordt altijd vooraf contact opgenomen. Geen aanwijzingen dat er nodeloos of kwalitatief onder de maat werk wordt uitgevoerd. Goede communicatie met eigenaar en personeel.