15 jaar geen klachten gehad, tot nu
In 2023 bij een OH beurt van mijn Zafira een defecte Aircopomp laten vervangen. De nieuwe (imitatie) pomp maakte bij rijden een hoog jankend geluid. Terug naar garage Mestrom die, via een specialist van airco’s, op kosten van Mestrom een andere pomp heeft geplaatst, echter ook deze had hetzelfde probleem. Nogmaals op kosten van Mestrom een nieuwe pomp geplaatst toen deze ook geen verbetering gaf heb ik besloten om meer geld uit te geven en een remain originele Opel Aircopomp te laten plaatsen. En toen ging het fout, de pomp zou ca. €500 kosten en de imitatie pomp zou van het bedrag worden afgetrokken. Tot mijn verbazing moest ik € 528,44 betalen , de nieuwe (remain pomp) kostte n.l. €775,44 ex btw. Volgens Mestrom was deze prijs gecommuniceerd (telefonisch) maar ik heb aan de balie een prijs van ca. €500 besproken. Mestrom bleef bij zijn verhaal en ik ook zodat we ontevreden uit elkaar zijn gegaan. Conclusie, laat een prijsafspraak op papier zetten om bovenstaande situatie te voorkomen.
Wel jammer dat na 15 jaar zo een einde moet komen aan relatie.