Zeer vriendelijk, deskundig en eerlijk bedrijf.Bij onverwachtse problemen mag je altijd direct langs komen en maken ze even tijd voor je vrij.
zeer prettig in contacten echter problemen zijn nog niet gevonden en nog niet opgelost. Ik kan dus weinig zeggen over deskundigheid en prijs kwaliteits.
Prima, duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, werk wordt naar tevredenheid uitgevoerd.
goed zoals het behoort de klant is koning
heb naar alle tevredenheid mijn oude Opel Corsa ingeruild voor een nieuwe. Ik werd daarbij goed en vriendelijk voorgelicht. Ik kom al vanaf 2008 bij Opel Jetten voor het onderhoud en de Apk-keuring van mijn Corsa.
ben tevreden over dit bedrijf,een goede service en zover ik er verstand van heb ook kundige mensen.ik ben dan ook zeer tevreden.
Zeer goed en klant gericht
goede evaring
Fijne persoonlijke benadering.
Prima bedrijf, netjes, kwaliteit en correct in communicatie